跳至

首頁

尾頁

別墅

一日有幾多次便便呀....

我亞b係飲奶粉架..初頭每次飲完奶換片都有便便..
但宜家每日得一次..是否正常呢...?

別墅

Re: 一日有幾多次便便呀....

我阿B都係,一日一次,仲要大大'pat',黃色嘅,我阿嫂話正常嘅
總之黏黏地就ok喎

男爵府

我囡一日一次,便便是綠色的
禁止在戶名,頭像相片,自定義頭銜,個人簽名,使用帶有 商業/個人/團體 廣告或宣傳推介成份之字句/圖片/超連結。

別墅

我bb係人奶+奶粉,但係佢2-3日先有便便,咁佢係咪腸胃有問題定係佢有便秘呀˙ :cry:

大宅

我BB食人奶时每日2-3次,依家食奶粉1次。不过亦试过
2日一次。

別墅

咁都好d..每日一次便便都算正常...等我唔使咁擔心..
我個b都係一次過呵好多便便架....

別墅

我yoyo 每日都有4次便便,佢係人奶b, 大大pat 既就有2次到,次次 都係一食完就有lu,... 可能個個b 唔同lu,

大宅

我而家個b每日一次去便便, 有時2日1次, 但每一次都呵好多

大宅

babycoming 寫道:
我囡一日一次,便便是綠色的[/quote]
Hi babycoming,
如果便便是綠色, 有無問題架 ?
天生一對大電眼,仲有立體 4D 勁長鬈捷毛 HAHA  ~
Welcome to PY's Blog      

別墅

咕嚕 寫道:
我yoyo 每日都有4次便便,佢係人奶b, 大大pat 既就有2次到,次次 都係一食完就有lu,... 可能個個b 唔同lu,

我bb都係呀, 一日有4-5次, 我估都係食人奶既關係, 但係pat pat紅呀, 我想一日畀佢食番兩三餐奶粉, 唔想佢成日大大咁痛

別墅

我個是人奶加奶粉b,1.5個月大,一日有4-5次大大,有綠色有黃色,唔知正唔正常?

大宅

我個b係全奶粉b,差不多3個月大(更正歲數1個月大,因為我個b係早產b,32w出世,所以係計更正歲數)
而家一日大約1-3次大大,綠色+黃色。

大宅

我個b 1個半月大,人奶+奶粉,而家1-2日先有便便,綠色,爛狀

複式洋房

醒目開學勳章

我bb飲S26奶粉, 一日1-2次, 黃色軟便便!

複式洋房

我bb係食森永的,便便係green+yellow
想問下大家點樣+photo上來呢?

大宅

我bb一天6次芥末色便便,小便8-10次!
2.5-3鐘頭食3.5安-4安人奶.
最高記錄可以3個鐘頭內食左7安奶!

大宅

我bb3日先有1次便便, 是否有問題?

首頁

尾頁

跳至