興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

男爵府

國家地理兒童百科:入門級其中一本書Now and Then現在和過去

我買了國家地理兒童百科:入門級, 但其中一本書Now and Then現在和過去, 只有第2, 11及12 頁, 有無人可以幫幫我, Scan這本書email 比我呀?

[email protected]

洋房

Re: 國家地理兒童百科:入門級其中一本書Now and Then現在和過去

hi,moondream3003,
我有入門級,可以幫你scan,但要比d時間我

男爵府

Re: 國家地理兒童百科:入門級其中一本書Now and Then現在和過去

Thank you very much.

別墅

moondream3003 ,

妳用這套國家地理兒童百科:入門級, 用得好唔好呀?
Samuel 仔中唔中意睇呀?
妳是買英文�繁體字�簡體字版?
幾錢呀?

cckwan

moondream3003 寫道:
我買了國家地理兒童百科:入門級, 但其中一本書Now and Then現在和過去, 只有第2, 11及12 頁, 有無人可以幫幫我, Scan這本書email 比我呀?

男爵府

2019新春慶豚圓

呢套書我都會遲d買. 等我阿b 大d先就買比佢

洋房

Dear all :

國家地理兒童百科:入門級
Please kindly advise where I can buy and what is the difference between the language of the book) price, content....etc.,

Can you please also teach me, is it suitable to age 2-4. Thanks a lot!!

洋房

hi,esty10423,
pls click

pls check e-mail

男爵府

cckwan ,

未開始正式教, 因為機靈狗還未用完, 但Samuel也很喜歡啊.

係內地英文版, 無中文, 在當當特價約五百元級.

cckwan 寫道:
moondream3003 ,

妳用這套國家地理兒童百科:入門級, 用得好唔好呀?
Samuel 仔中唔中意睇呀?
妳是買英文�繁體字�簡體字版?
幾錢呀?

cckwan

[quote]

[/quote]

男爵府

esty10423,

Samuel現在兩歲三個月大, 有做早期教育, 杜曼閃咭, 已經可以自己讀每句不多十個字的自制書, 所以入門級有很多字, 約五份二至一半都識. 所以好睇小朋友的情況.

男爵府

浚媽媽,

已經收到啦, 真係感激不盡呀

洋房

洋房

Dear 浚媽媽,

Sorry I did not received your e-mail, could you please re-send. Thanks a lot!!

洋房

Dear 浚媽媽,

I'm sorry, I haven't received your email, could you please kindly re-send to me. Thanks a lot!!

洋房

我無send比你呀!我唔知你想要呀!而且你都無留e-mail比我
你比個e-mail我呀,我send個file比你呀!

esty10423 寫道:
Dear 浚媽媽,

I'm sorry, I haven't received your email, could you please kindly re-send to me. Thanks a lot!!

男爵府

esty10423,

浚媽媽個留言係請你Click 入看看, 0吾係Check email呀.

浚媽媽 寫道:
pls click

pls check e-mail

洋房

Dear 浚媽媽 :

I've got the information, thank you so much!!

esty10423

大宅

Dear moondream3003,

我都想買一套比我4歲的囡囡, 請問你在那裏買的, 請當當那一套是否全英文呢? 我未見過入門版的英文程度是怎樣, 有幾多行文字一頁呢? 請問可否scan幾頁給我看看呢?

我已經PM了我的e-mail address 給你

Thanks so much!

洋房

Dear moondream3003,

知唔知其他級適合幾多歲呀?

男爵府

~se~,

佢地每級都係寫四歲以上架.

但Samuel現在兩歲三個月大, 有做早期教育, 杜曼閃咭, 已經可以自己讀每句不多十個字的自制書, 所以入門級有很多字, 約五份二至一半都識. 所以好睇小朋友的情況.

洋房

Thanks, moondream3003!

首頁

尾頁

跳至
熱門主題