心聲留言

跳至

首頁

尾頁

洋房

一件令你心跳加速的事...........

今天我如常去街市買菜,行到魚檔就用$100買$20蜆,找錢過後,順手打開D錢望望,誰知他竟找回$100(5張$20), 當時自己隻手想俾返佢,但亦隻腳就一路走,方死比佢知仲驚到去街頭鋪頭,心跳加速.手又陣......又驚呀 好唔容易返屋企!跟著要禱告先放心食蜆!下次真係唔好再找多錢!你地又有事令你心跳加速?分享呀!

珍珠宮

好媽媽勳章

Re: 一件令你心跳加速的事...........

咁大心理壓力, 何苦呢?

大宅

hahahahaha~ 真係好心跳wor, 不過一陣定一定神之後, 快d去炒蜆喇...

豉椒炒蜆...我最喜歡~

大宅

我心跳加快, 係因為....好激氣...好似之前咁, 我一心對人好, 而人家卻想你別有用心.....罵你時, 我會心跳加快及....喊lu....好氣憤因為...比個良心人當狗肺~

翡翠宮

我都試過夜晚放工去街市買左十蚊魚佢唔幫我劏但就將佢放入一個有一條大既貴價魚裡面再遞比我, 當時我慢慢行諗住佢叫返我時我就扮傻 不過個陣我都係心跳得好快因為15/16唔知比唔比返佢好 到最後都係無人發覺, 而當晚蒸黎食時亞女差D哽骨 :-( :-( :-( 嚇死我呀, 都唔知係咪比佢咒呀 :-( :-( :-( 所以都係下次便宜莫貪啦 :-( :-( :-( :-( :-( 講係咁講啦

禁止訪問

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

洋房

嘩! 好彩有驚無險!

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

珊瑚宮

心跳回憶

就係孖女出生的個日,因為又好似生得,又好似未生,跟住無理佢,個左一陣先feel到真係生得啦....... ,跟住好好好快咁去e院,連姑娘都問我點介咁遲先去 ,仲有就係第一眼見到大孖個下,點介咁似monkey呀 :cry:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

[quote]
魚生 寫道:
心跳回憶:
有日我無望車就中出馬路,

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至