跳至

首頁

尾頁

別墅

你地有無逗BB大小便啊??

我BB可以逗佢定時痾屎痾尿...一日只需3條片左右...最緊要係逗到痾屎..唔使賴到成patpat都係
[

大宅

Re: 你地有無逗BB大小便啊??

嘩...柯尿都逗埋, 好勁喎, 我只係逗佢柯屎咋....

大宅

我都想幫阿囡去廁所大便,請問你點教逗bb去大小便呀
要幾耐先至成功呢
因為我個b日頭係放係人哋屋企揍,我都要同個太太夾間,你可否教敎我點做呀

別墅

痾尿就一時時逗到啦.���我bb好搞笑有時急尿會打尿震∼甘叫佢唔好痾住佢就逗到了!同埋bb訓醒多數都逗刑佢痾尿尿

[

別墅

yatyat07
都係我媽咪教的∼你要捉摸到你bb的生活規律..咩時候會痾尿尿�屎屎...甘就可以每日係差唔多時間逗下佢∼逗得幾次就ok啦∼ps 通常bb訓醒逗佢都會痾尿尿的(好似大人甘)俾小剃耐性試下就ok..bb都會變得有規律
[

男爵府

好媽媽勳章

我都諗住開始逗bb大大喇.......佢差唔多朝朝都會大大,之前會谷到塊面紅晒(係人都知佢谷緊大大啦 ),我諗住等佢坐得好d就開始架喇。
逗小便我冇諗過呀,真係得架? 哥哥都冇試過呢

別墅

有,定時逗柯大,每次飲完奶實有幾次尿,逗完先著片
http://www.babyhome.com.tw/bb/267780

禁止訪問

禁止訪問

睛靈勳章

珊瑚宮

好媽媽勳章

me 2
彤b^^ 寫道:
冇ar,
懶得搞 :mrgreen:

男爵府

我亞b個幾月已經開始逗佢大便,飲飲o下奶佢就會谷到塊面好紅,我就會逗佢開大....!!依家就會飲完奶先逗,佢一日會開一次大大!但小便就冇逗佢柯喇!!

首頁

尾頁

跳至