跳至

首頁

尾頁

大宅

有問題--幼兒潛能訓練7月課程(官塘~class 2)

各位報名參加 ---幼兒潛能訓練7月課程(官塘~class 2)
的媽媽,我今日收到 香港基督教服務處 寄來嘅信
信中題及的開課日期:2007年8月12日(星期日)
上課時間:下午2:00-3:00

但係我哋好似話報2007年7月15日至2007年9月23日

想問下你哋收到信未,係唔係大家都係8月12日開課。
[img align=left][/img]

別墅

Re: 有問題--幼兒潛能訓練7月課程(官塘~class 2)

jungjung & 各位媽咪,

我都收到信, 上課日期都係寫:2007年8月12日(星期日). 我諗可能係HKCS果邊搞錯, 因我報名當日係交現金的, 收據上清楚寫明舉行日期係:7-9月07年, 請大家稍安無躁待我明日打電話去問清楚再同大家報告!

[quote]
jungjung 寫道:
各位報名參加 ---幼兒潛能訓練7月課程(官塘~class 2)
的媽媽,我今日收到 香港基督教服務處 寄來
Hello! I'm Daniel my daddy & mammy's treasure!

別墅

Re: 有問題--幼兒潛能訓練7月課程(官塘~class 2)

各位媽咪,

已向HKCS查詢, 對方答覆為 : (因為近期天雨頻頻時有黃雨警告發出, 以至現時仍在上課的幼訓課堂須要順延, 因此所有原定7月開班的幼訓課程都受影響須要延遲開班).

即大家收到通知信上的開班日期不是印錯, 而是新編排給我們的開班日期, 請問大家意見如何!

Hello! I'm Daniel my daddy & mammy's treasure!

複式洋房

問題就不大, 因為都係星期日2:00, 不過亞囡就要遲成個月先至可以上堂law

大宅

pisces

唔該哂你!

我諗我都冇問題,只不過要遲多一個月先有得一齊玩,有少少失望。但都 OK
[img align=left][/img]

大宅

我都收到了!冇所謂la!
那麼我

首頁

尾頁

跳至