跳至

首頁

尾頁

男爵府

Re: 8月mami加油站之Part 28~ 0_o

我唔開心, 頭痛, 眼瞓, 唔喂奶去瞓啦.

大宅

慘la, 今日casie肚or, 醫生話佢成日食手有細菌, 佢pat pat紅得好緊要, or親都係水, or完就din狂o甘喊, 我諗佢好痛ar, 睇完醫生or左3次la~~
不過我都係無留響我阿媽度睇佢...有d內疚tim

大宅

swkmc
唔洗內疚
星期六,日陪返佢多d囉
swkmc 寫道:
慘la, 今日casie肚or, 醫生話佢成日食手有細菌, 佢pat pat紅得好緊要, or親都係水, or完就din狂o甘喊, 我諗佢好痛ar, 睇完醫生or左3次la~~
不過我都係無留響我阿媽度睇佢...有d內疚tim

大宅

yon
真係睇少陣都唔得,所以我決定我唔得閒睇住佢個時困佢係網床
yon 寫道:
yuki咪一樣, 係地下玩緊, 又要自己爬上sofa, 成日週圍搵野借力, 睇少陣都唔得~

yuki無乜咳啦, 係耐唔耐聽到有少少痰聲, 今日去余仁生買左猴棗末, 諗住一陣比佢食囉~

[quote]
Alex@karina 寫道:
yon ,
佢本身係地下嫁,佢自己擒上sofa,跟住roll左落地
下,佢真係曳到爆
係喎yuki仲有冇樹
[/quote]

大宅

咁多位媽咪,你地有冇興趣呀?

~ SmartFish ~

男爵府

Alex@karina,
得番四個咋,你tomorrow 去買la, 玩具街卓悅那邊大約第三,四間,有檔買玉係門口 架~

stella,
......我想要hello kitty
你見到 我想要好耐la
係度係玩具街 我認路好水皮嫁 ,
我c6成日叫我方向白痴
ccmimi,
你真係有我心,記得我鐘意hello kitty

男爵府

cola,
你唔會唔嚟見我地呀化

原來有好多堂
yon講得咁,咪上少堂幼潛囉
[quote]
yon 寫道:
亞黑仔,
你使乜咁愁呀, 咪上少堂幼潛囉~
一歲party一生人得一次咋~
[quote]
cola_la 寫道:
黑仔cola, 再次黑到痺, 12號喎, 8月12號喎~~~仲要係3:15-4:15, 咁既時間, 我點就啫~~咁難得出黎見你哋, 唔通, 連個天都唔鐘意我~~
[/quote][/quote]

大宅

stella
我天日唔洗返工
你可唔以幫我買,我比返錢你呀 [quote]
stellawf 寫道:
Alex@karina,
得番四個咋,你tomorrow 去買la, 玩具街卓悅那邊大約第三,四間,有檔買玉係門口 架~

[quote]

大宅

yon,
check pm...ths..

大宅

陰公囉, 唔緊要啦, 細路仔要跌下先大架. 希望alex快d唔見左個瘤啦.
今次到我
alex自己擒梳化,跟住鐘左落地下
起左好大個留 :-( :-(

大宅

i have saw a lot of miffy stuff...
for exp. learn to eat "fork" & "Spoon"

whitebunny 寫道:
kathy,

記住入多d靚貨回來啊∼我有$200在你的豆豆店的購物account架[quote]
kathylam82 寫道:
hi all,

I am now in Sapporo.
Will back on Sunday....hehe
[/quote]

男爵府

之但係佢連playgroup都未去過, 咩世面都冇見過, 咁好彩報到我點可以唔帶佢呢~~而家我都唔知點同曳曳爸交代添呀~~
yon 寫道:
亞黑仔,
你使乜咁愁呀, 咪上少堂幼潛囉~
一歲party一生人得一次咋~

男爵府

我黎唔黎都死呀家吓~~
stellawf 寫道:
cola,
你唔會唔嚟見我地呀化

大宅

高啦啦,

典呀你~~ 做咩拱愁???
幼潛去少一日啦

男爵府

我典同曳曳爸交代喎, 佢仲未知撞期呀~佢實話佢返學架, 第一堂咋喎~~實笑我添呀~~
s_s 寫道:
高啦啦,

典呀你~~ 做咩拱愁???
幼潛去少一日啦

男爵府

原來天水圍幼潛成唔到班添呀~真係唔易入呀~~

男爵府

咦~今天爬行大賽喎, 八月bb好精靈, 個個都爬快d, , 爬快d, , 爬快d, , 爬快d, , 爬快d,

大宅

唔係化~~
party仲多bb喎! bb生日喎!
典講都係party重要d啦~~

你唔好比佢揀, 同佢講:
(驚訝地)哎也~ 曳曳爸?! 亞仔生日party同幼潛撞左同一日添!
咁出party啦, 第一次過生日嘛! 我地skip一堂, 第二堂先上返囉

別墅

cola_la,
Good morning!
幼潛有幾多班架? 如果係我~我都會揀1歲party 先!

男爵府

邊有咁易均~~
s_s 寫道:
唔係化~~
party仲多bb喎! bb生日喎!
典講都係party重要d啦~~

你唔好比佢揀, 同佢講:
(驚訝地)哎也~ 曳曳爸?! 亞仔生日party同幼潛撞左同一日添!
咁出party啦, 第一次過生日嘛! 我地skip一堂, 第二堂先上返囉

首頁

尾頁

跳至