論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

你地個印印係咪好鐘意"爛街"??

你地個印印係咪好鐘意"爛街"??我叫個印印落街去拿餸, 一落街就去成個鐘, 重日日都係咁....

大宅

Re: 你地個印印係咪好鐘意"爛街"??

唔會, 即落即返 ... 佢無試過好久先返, 同我都唔可以接受, 如果工人o今, 我會同佢講下次唔可以今 ( 如有私人野或急事, 一定要同我講佐先 ).

侯爵府

我工人都試過, 係屋企去百x 買送, 要個半鐘, 比我最盡45分鐘來回, 還要揀得好仔細................

最後, 我要佢, 出門口前call我(用屋企tel call我mobile, 因為有來電顯示), 返到屋企又call我, 係就係煩d, 但佢地一吾車住就作反

大宅

我果個又冇喎, 佢買餸通常20mins返家, 我試過幾次吊住佢尾睇佢有冇同d同鄉雞啄唔斷, 但都冇喎, 打個招呼就急腳返屋企, 不過好彩我地安排佢落街買餸時段係6:20後, 呢個時間搵個工人影都比較難, 因為個個都開始預備晚飯, 同埋佢知道遲返就有排都開唔到飯, 佢仲唔急急腳返屋企咩.

大宅

2019新春慶豚圓

我家的都是, 多是去吹水,時時仲買下午茶吃(但又喝減肥茶)現在好多商場有印尼店,佢地好喜歡去talking

民房

我之前岩岩炒左果個. 上午9:30點去買菜, 下午1:00先番.有時連bb都唔接, 又唔住下午飯天.

有時自己話要買咖啡, 一去3粒鐘.

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 畀面勳章 DHA勳章

我個印傭好"痴"家, 唔係咁鍾意出街, 去買野都9秒9返家
主 賜 平 安

男爵府

2019新春慶豚圓

not allow to go out alone(exept holiday)

複式洋房

我覺得每個印印都很喜歡"爛街", 因為一出街可以見到許多同鄉, 她們便咀過不停, 就算最初不認識, 都會咀到識為止, 而且更會交換雙方之手機號碼, 以方便日後聯絡之用, 這樣, 一定會去好耐, 於是我平時很少叫印印落街, 我最多自己去買, 若迫不得已, 我要印印說明幾點可買完返來, 我覺得可以接受才叫她落街.

首頁

尾頁

跳至