自由講場

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

收到電話中左10萬蚊, 要比個a/c no. 佢入錢.

朋友係馬來西亞打黎話香港有間公司打比佢話佢中左10萬馬幣. 要我朋友比個a/c no. 收錢.
我上網搵到

超級版主

2019勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 熱血金章 精緻種植勳章 好媽媽勳章 超級版主 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章

Re: 收到電話中左10萬蚊, 要比個a/c no. 佢入錢.

都唔知係唔係入d黑錢俾佢之後又要攞番,總之就唔俾好過俾。
盡我一己之力,發放正能量!

大宅

Re: 收到電話中左10萬蚊, 要比個a/c no. 佢入錢.

I can say.. there is no free lunch in the world.. Better not give..
愛 是 恆 久 忍 耐 、 又 有 恩 慈 . 愛 是 不 嫉 妒 . 愛 是 不 自 誇 . 不 張 狂 .  不 作 害 羞 的 事 . 不 求 自 己 的 益 處 . 不 輕 易 發 怒 . 不 計 算 人 的 惡 .  不 喜 歡 不 義 . 只 喜 歡 真 理 .  凡 事 包 容 . 凡 事 相 信 . 凡 事 盼 望 . 凡 事 忍 耐 。   愛 是 永 不 止 息 ...

禁止訪問

男爵府

2019新春慶豚圓 好媽媽勳章

我就一定唔會比 :tongue: :tongue:

民房

邊有咁大隻蛤蜊隨街跳呀
:wave:

寶石宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

唔係麻

王國長老

2019新春慶豚圓 2019勳章 好媽媽勳章 王國長老

騙案就是看準人類貪婪的心,
你朋友無啦啦點會中咩大陸公司既獎呀?
如果人地係為公司宣傳,仲唔有個儀式,
大大既支票,搵記者影相咩?!
佢覺得無咩損失,佢咪中計囉,
到時有咩後果,佢自己承擔架咋。

大宅

send段警訊比佢睇下

子爵府

我地公司啲大陸同事都經常中獎!

差不多日日都會有, 經sms 話你仲咗獎

係唔同公司有唔同理由!
但都係大陸!

大宅

don"t be trap~

子爵府

梗係唔比a/c no比一個三九唔識七的人啦,呢樣野好似個人資料一樣,私隱黎架,點知佢要黎做咩架,呢個世界上真係無咁大隻"甲拿"隨街跳架!!!!!!!!!!

水晶宮

熱血金章 至尊種植勳章 畀面勳章 2011精緻種植勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

貪字得個貧.......邊有咁大隻"夾拿"隨街跳?

大宅

好媽媽勳章

有冇睇電視架
邊有咁多獎中
一陣比人利用左就笑
你朋友成日諗住中獎架..
俾人用黎洗黑錢水洗都清
無論世界點變都好~媽媽永遠都愛熹熹同楓楓
熹熹豬2006年4月10日出世.楓楓豬2008年2月4日.
健康才是財富~希望2隻豬身體健康^-^

男爵府

想得到十萬蚊唔係唔得,但首先叫佢打去銀行問清楚,其次打去警局問下,充如果兩邊都Ok,就去啦!

洋房

侯爵府

我都有同佢講千其唔好比, 但佢仲話10萬蚊喎, 可能係真架呢!
就黎比佢激死. 咁鬼死蠢都有!

侯爵府

哈哈, 你呢個辦法最好.
jacompany 寫道:
想得到十萬蚊唔係唔得,但首先叫佢打去銀行問清楚,其次打去警局問下,充如果兩邊都Ok,就去啦!

大宅

2019新春慶豚圓 畀面勳章

有冇甘"筍"呀
願我會查火箭 帶你到天空去 在太空中兩人住 活到一千歲 都一般心醉 有你在身邊多樂趣

伯爵府

畀面勳章

首頁

尾頁

跳至
熱門主題