跳至

首頁

尾頁

大宅

層層疊~張相真係好靚,唔該melodyuen

今日收到張poster,出奇地真係好靚,我very滿意,好like呀,最衰我唔識post 相片,如果唔係一定俾大家睇吓,
唔該melodyuen有咁好介紹

真係好滿意

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 熱血勳章 好媽媽勳章 hashtag影視迷勳章

Re: 層層疊~張相真係好靚,唔該melodyuen

大宅

真係好""正"",我都好鐘意!!
現在仲欠個架整起佢,整左就大功告成!!

大宅

I also collect the poster today. The poster is really very good and it gives me a big surprise. I really love it. At the same time, I go to Fa Yuen Street to buy the frame. Thank you so much.

大宅

唔洗客氣...
你地覺得靚就好啦...
我將張poster掛左係牆度, 一入門口就見到, d朋友都覺得好靚呀~~

大宅

好期待呀, 我交左相無幾耐...希望都會整得好似你地咁好啦
你地買相架通常買咩色呢 ? 我想買定到時可以直接放進去
然後即刻返家掛係牆到呀...嘻嘻...好心急..

禁止訪問

環保接龍勳章

大宅

真係好""正"",我都好鐘意!!整3左張

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

別墅

咩來架? 有冇得睇 & 仲有冇得整架?
HON

洋房

I went to get the photo today and found the background baby is not my baby!

Need to do it again and will get it next week! :-( :-(

首頁

尾頁

跳至