自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

畀面勳章 大廚勳章

聽日去mega box唔知多唔多人呢?

如題, 有冇free parking?

女人是很脆弱, 但媽媽卻很堅強:)

超級版主

2019勳章 2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 超級版主 環保接龍勳章 大廚勳章 親子王國15週年勳章

Re: 聽日去mega box唔知多唔多人呢?

我睇忽周---->
新張期內憑商場任何消費的即日機印收據,即可享有三個鐘免費泊車優惠.....暫時megabox以家居用品和食肆為主
希望幫到你啦
雖然我在線,但可能行開左

伯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 開心吸收勳章

個停車場好容易Full,希望明天唔咁多人,如果唔係,等位泊車都幾煩!

子爵府

啱啱去完番黎,唔算多人,PARKING 都OK.

[img align=right]http://i116.photobucket.com/albums/o21/keiyan76/CEO.gif[/img]

男爵府

有無話優惠去到幾時ar
thanks~~
yinmelody 寫道:
我睇忽周---->
新張期內憑商場任何消費的即日機印收據,即可享有三個鐘免費泊車優惠.....暫時megabox以家居用品和食肆為主
希望幫到你啦

超級版主

2019勳章 2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 超級版主 環保接龍勳章 大廚勳章 親子王國15週年勳章

bebe1217 寫道:
有無話優惠去到幾時ar
thanks~~[quote]
yinmelody 寫道:
我睇忽周---->
希望幫到你啦
[/quote]
無喎 :-(

男爵府

yinmelody

thanks~~~

超級版主

唔洗客氣..咁岩忽周有講者

大宅

我都好想去睇下... ...

大宅

2019新春慶豚圓 畀面勳章

carolyktong 寫道:
個停車場好容易Full,希望明天唔咁多人,如果唔係,等位泊車都幾煩!
聽日係星期六喎,我諗實多人喇
願我會查火箭 帶你到天空去 在太空中兩人住 活到一千歲 都一般心醉 有你在身邊多樂趣

大宅

我剛去完,只有3/F to 5/F 有野睇,其餘是食
just ok la

but I see 被袋 + 枕袋 有繩圍边那種
有棗紅, 金, 銀, 灰 四色 $1x9 for any size
(我唔記得$ 總之不過$200, 非常高貴大方)
I very nice, buy I don't buy, because 沒有床冚, D床冚都幾貴,不過全是單色的.

如果所有店舖全開,的確是一個好去處

My daughter & son is very nice 9/F design is very beautiful, I can see big elephant, bee.....very cute

珍珠宮

畀面勳章 大廚勳章

多謝各位回應, 希望聽日唔好咁多人啦.

女人是很脆弱, 但媽媽卻很堅強:)

男爵府

Yesterday afternoon many people there, take 20 minutes for shuttle. And after 6:00pm, there is a long queue for carpark because of free parking.

B&D - nothing to see, better go to Mongkok because it only sells all CHINESE stuffs.
Spotlights - this one is quite unique, worth to take a look !
Others - just so so, not many shops open

珍珠宮

2019勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 Xmas吸收勳章 有「營」勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 陪月勳章 BK Milk勳章

日 日都禁多人呀

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至
熱門主題