跳至

首頁

尾頁

複式洋房

請問剛出世的BB幾耐要去健康院檢查?

請問剛出世的BB幾耐要去健康院檢查?

複式洋房

Re: 請問剛出世的BB幾耐要去健康院檢查?

出院後即刻可以打去健康院約時間架啦

大宅

係呀,要即刻打電話約時間!主要check黃疸

複式洋房

icic!!! Thanks!!! 咁我明日要拿拿林去約啦!!!

大宅

頭幾日我係返健康院沖涼架...

複式洋房

物原來可以去健康院沖涼架?我今早打去健康院但係打極都唔通…

健康院除左可以日Check黃之外,主要仲會check D 咩?

洋房

我BB因為黃, 所以出院第二日我已到健康院, 他們除了會CHECK黃之外, 還會幫BB磅重, 睇下收水情況, 而我因為BB黃所以要見醫生, 還有姑娘會問一問媽咪的情緒問題.

大宅

我個b出院第三日就去了check 黃同磅重, 見姑娘

複式洋房

我星期六上午打左去好多次都無人聽…可以walk-in去睇嗎?

複式洋房

王BB 寫道:
我星期六上午打左去好多次都無人聽…可以walk-in去睇嗎?

Where do you live? you better to phone to them first, otherwise you may 白走, because many people now

複式洋房

我係bb出院第二日就去健康院啦...

因為係醫院的故娘叫我早點去∼∼∼

我都打了好耐電話..個電話先通呢!!! 

不過我覺得早點去健康院會好點...因為個度的姑娘教曉了我很多野呢∼∼∼

複式洋房

我今日終於去左健康院啦…D姑娘好好人,好詳細同細心解釋我要留意

複式洋房

健康院d醫生係好衰嫁..........我係第一次做媽咪咩到唔識咪咩都問下,佢不但唔答我仲問我係唔係有產後抑鬱症。

首頁

尾頁

跳至