自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章

PCCW Cut Form 寄出之後打來,但死都比唔到之前話每月平均$25個 plan我呀?

:-(

大宅

2019新春慶豚圓 畀面勳章

Re: PCCW Cut Form 寄出之後打來,但死都比唔到之前話每月平均$25個 plan我呀?

會唔會係而家太多人知有甘平既plan,所以PCCW取消左呢個plan呀
願我會查火箭 帶你到天空去 在太空中兩人住 活到一千歲 都一般心醉 有你在身邊多樂趣

子爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 BK Milk勳章

Re: PCCW Cut Form 寄出之後打來,但死都比唔到之前話每月平均$25個 plan我呀?

我都係呀,佢打來淨係話可以比到$44個plan,我同佢講話有$25個種,佢重話叫我自己諗下會唔會咁平,唔好咁易信人講,不過到最後,我都係費事同佢嗌,只係話就算你有我都唔用啦,(因為佢態度唔好),咁佢就比左個日期我話用到個日,咁就收線~

男爵府

好媽媽勳章 環保接龍勳章

fennieng 寫道:
我都係呀,佢打來淨係話可以比到$44個plan,我同佢講話有$25個種,佢重話叫我自己諗下會唔會咁平,唔好咁易信人講,不過到最後,我都係費事同佢嗌,只係話就算你有我都唔用啦,(因為佢態度唔好),咁佢就比左個日期我話用到個日,咁就收線~

Yes...me2
早兩日打去熱線1000問收唔收到張termination form, 同個cs 傾,佢都係offer $4x 蚊一個月比我乍,不過比我reject o左,佢地話$25個plan 係5月完左架啦,c都唔肯平比我,我照叫佢cut law, 依我經驗,佢地會cut線 之前個week 再聯絡我再傾,有新消息再同大家報告

2/6/2005 : 2.59 KGS8/6/2005 : 2.66 KGS15/6/2005 : 2.72 KGS20/6/2005 : 2.86 KGS4/7/2005 : 3.33 KGS12/9/2005 :4.78 KGS   57CM23/9/2005 : 5.16 KGS  60CM27/10/2005 : 5.53 KGS 61.5CM14/11/2005 : 5.52 KGS 63.5CM13/2/2006 : 6.37 KGS

珍珠宮

$44個plan係點嫁?

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

剛剛同老豆簽左$88一個月送半年
即$44一個月,再邊$180惠康卷
順順利利 大吉大利       

珍珠宮

charmaine_1 寫道:

$180惠康卷咁零丁
咁依家係咪呢個最平喇!

公爵府

好媽媽勳章

Charmaine_1,
請問你會唔會有嗰位PCCW CS的聯絡電話或者佢個名? 如果有, 可唔可以公開比大家知? 我諗佢剩係做BK mami都夠quota啦!

我上個星期叫老公打去問, 佢地死都話冇咁平, 我而家都仲係要比$11x一個月呀~~ 激氣!!

瑪瑙宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

ME 2! +call display, +call waiting

PS:做咗問卷先有$180惠康卷or pansonic濾水器(佢話值$395, 但我上網search過, pansonic係有個濾水器賣$395, 但今日我見百x賣緊$199,原價又係賣$395, 應該都係個個model, so 睇下邊樣啱自己, 都差不多, 平均$29/月)

首頁

尾頁

跳至