自由報料

跳至

首頁

尾頁

公爵府

畀面勳章

watson's濕紙巾好平~

今日睇報紙見到watson's濕紙巾減價好平$29.9 3包80片, 我即刻去入左6包~ 見佢咁平梗係要入啦...佢d quality 比mannings 薄小小啦, 但都ok啦!

公爵府

2019新春慶豚圓 親子王國15週年勳章

Re: watson's濕紙巾好平~

之前仲平呀$9/包, 加咗價後$12-$14, 不過記住要買粉紅色包裝, 藍色好似坑溝水咁臭

男爵府

thanks, 等我去look look先. :-P

子爵府

好媽媽勳章

粉紅色那種好像沒潤膚露,淺藍色寫有

公爵府

畀面勳章

下..係咩?? 我仲每隻買左3包添~ :-( 我諗緊好唔好再入d貨呀, 哈哈~~
oiyau2005 寫道:
之前仲平呀$9/包, 加咗價後$12-$14, 不過記住要買粉紅色包裝, 藍色好似坑溝水咁臭

侯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

thank..

公爵府

係呀未就係D潤膚露出奇地惡臭

肥嘟媽 寫道:
粉紅色那種好像沒潤膚露,淺藍色寫有

公爵府

callyclaire,

你可以退錢或換貨.

callyclaire 寫道:
下..係咩?? 我仲每隻買左3包添~ :-( 我諗緊好唔好再入d貨呀, 哈哈~~ [quote]
[/quote]

大宅

聽日去入貨先得!

公爵府

畀面勳章

哈..但係我o係hk區買入黎天水圍呀....唔通又要拎番出去hk換咩...去第2間換得唔得先?? 同埋我冇單喇喎~
[quote]
callyclaire,

你可以退錢或換貨.

[quote]

珍珠宮

2019勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 Xmas吸收勳章 有「營」勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 陪月勳章 BK Milk勳章

thank u

伯爵府

魅力王子

thx for sharing

男爵府

晴晴囡囡出世於2005年4月7日出生的  :-)
晴晴的網頁

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章

其實未算最平呀!最平$7.8,我琴日都買左21包粉紅色,因為我有朋友係個度做$30再九折,特價好似做埋今日咋!

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章

不過如果萬寧濕紙巾同watson's濕紙巾比,我會覺得萬寧濕紙巾好用d,因為大塊d同厚身d

首頁

尾頁

跳至