跳至

首頁

尾頁

別墅

食手指唔食奶

我囡囡近排成日掛住食手指唔食奶,一比奶樽就樓來樓去又喊,點算好呢?

男爵府

Re: 食手指唔食奶

食手指係bb成長既1部份....我個b都好鐘意食架,不過佢係成個拳頭甘啜....你唔洗驚佢唔肯食奶,佢餓起上黎實會食架麻,我廢事bb成日啜手指,我會用包被包住佢等佢郁唔到,再比奶咀佢...而我餵奶果陣廢事bb個頭係甘擰,我會用一邊手臂阻住佢塊面,用個身夾住黎餵佢 再唔肯食既就一路抱住甘行一路餵

洋房

我穎穎豬呢排都係一開始食奶果陣喊到鬼咁,明明想食,又死唔肯啜,發晒脾氣,我工人都好似卡兒你咁一路行一路餵

大宅

係米BB大個一号奶咀滿足唔到佢,要轉二号呀??

別墅

已經試過整大個咀,一樣,都未食夠兩啖就喊... 好頭痛。

大宅

係咪所有奶咀都有分一号同二号, 我用chuchu既, 有無分呢?

由 leungwaimin 於 2007-06-17 02:48:06

係米BB大個一号奶咀滿足唔到佢,要轉二号呀??
我時刻都記掛著我那未能來到世上的bb, 他永遠在我心裡某個角落.

版主

2019新春慶豚圓 2019勳章 玩具勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 版主 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

Eclipse_2006 寫道:
係咪所有奶咀都有分一号同二号, 我用chuchu既, 有無分呢?

chuchu無分O架, 佢係十字咀, 如果你覺得流量慢, 可以steam o個陣用佢支黃色針拮住O黎steam, 個十字會撐大少少O架~

大宅

小倩,

Thank you.
我時刻都記掛著我那未能來到世上的bb, 他永遠在我心裡某個角落.

大宅

我個仔都一樣呀!明明好肚餓,將4隻手指擺晒落口,但一掂到個奶咀又唔食喎

大宅

我個bb近來都好鍾意食手指,其實我地應不應該阻止她食手指?

禁止發言

複式洋房

我都見人行住來餵

首頁

尾頁

跳至