興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

民房

想買部平平地printer,有無好介紹?

想買部普通彩色打印機,平平地,有無好介紹?在豐澤那些店鋪買好還是去黃金買呢?

請指教

大宅

Re: 想買部平平地printer,有無好介紹?

其實平平地彩色打印機大約要$5XX,

both HP and ESPON are good

(e.g. ESPON cs-3900 produce good quality in photo printing, $588)

if u live in SSP or Wanchai, it is good to go to 黃金/電腦城 to buy but u have pay in CASH.

if u want to buy it from 國美/chain store, the price is nearly the same as SSP but u can pay in Credit card

I am little bb pig!!

民房

咁如果唔洗print photos呢?
因為我主要print A4 document 架!
Thanks!

水晶宮

2019勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

you can try EPSON C45,代用墨平,彩色/黑色分開,大約[email protected] around,已經用到好耐,我highly recommand
so far,我都用過2部。

C45應該around 3xx左右

不過我想要有scanner既多合一機,先會換咋。

男爵府

haileymama 寫道:
you can try EPSON C45,代用墨平,彩色/黑色分開,大約[email protected] around,已經用到好耐,我highly recommand
so far,我都用過2部。

C45應該around 3xx左右

不過我想要有scanner既多合一機,先會換咋。

咁有scanner既多合一機,你買咗那一部呀?好用嗎?幾$$?
Thanks!

水晶宮

2019勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

cutiebebe 寫道:
咁有scanner既多合一機,你買咗那一部呀?好用嗎?幾$$?
Thanks!

未買到返黎,不過已經決定買Canon Pixma MP160,Jusco賣$588,聽過好多人意見都話OK,代用墨唔算平,不過正版墨都係200蚊度,仲用到好耐!
我睇過佢既print out,都唔錯。
Scanner質素比HP好少少!

有預覽螢幕既,好係貴200-300左右啦!

大宅

cutiebebe 寫道:

Thanks!

EPSON CX3900 3合1, 好正! $588

背熟佢,被罵者一定比你罵到目定口呆!
講 你 又 唔 聽 , 聽 你 又 唔 明, 明 你 又 唔 做 , 做 你 又 做 錯 , 錯 你 又 唔 認 , 認 你 又 唔 改 ,改 你 又 唔 服 , 唔 服 又 唔 講 ...

首頁

尾頁

跳至