懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

民房

荃灣廣安醫院

請問大家有冇睇過荃灣廣安醫院

大宅

Re: 荃灣廣安醫院鮋盧乃本醫生好唔好?

佢好似接生唔再接新症.
我時刻都記掛著我那未能來到世上的bb, 他永遠在我心裡某個角落.

大宅

Re: 荃灣廣安醫院

好好好好好, 我對仔女都係佢幫我開刀0既

大宅

好好, 我第一胎

大宅

好好呀! 佢唔再接生真係好可惜!!
哈哈~! 我要揍好呢隻妹~

民房

我1/10 預產, 仲睇緊佢bor, 佢幾時開始唔收新症架???

大宅

Re: 荃灣廣安醫院鮋盧乃本醫生好唔好?

我同事剛剛兩個星期前由佢接生, 因為佢第一胎係佢接生, 所以而家第二胎都肯接. 而新症都會睇, 但係會轉比佢徒弟 "x嘉仁"醫生接生.

由 陳師奶 於 2007-06-18 12:10:59

我1/10 預產, 仲睇緊佢bor, 佢幾時開始唔收新症架???
我時刻都記掛著我那未能來到世上的bb, 他永遠在我心裡某個角落.

大宅

你同事就好啦, 廣安

大宅

Re: 荃灣廣安醫院鞇盧乃本醫生好唔好?

咁你睇緊邊個醫生? 荃灣區?

由 puifun 於 2007-06-18 13:25:58

你同事就好啦, 廣安鱓姑娘都係話症會睇, 但係會轉比佢徒弟接生, 所以我無蹾盧醫生睇

大宅

我睇余啟文醫生,同事介紹話好好

民房

哦! 我第一胎係都係盧醫生接生既, 唔怪之得姑娘無同我講啦!
唔該晒

Eclipse_2006 寫道:
我同事剛剛兩個星期前由佢接生, 因為佢第一胎係佢接生, 所以而家第二胎都肯接. 而新症都會睇, 但係會轉比佢徒弟 "x嘉仁"醫生接生.

[quote]由 陳師奶 於 2007-06-18 12:10:59

[/quote]

男爵府

盧乃本當然好啦,不過他都唔接生咯。其實靳嘉仁都唔錯,我今年2月就系揾他開刀噶,我覺得他都有曬盧醫生的真傳,我個傷口從來都無痛過,而且好靚,而家都差不多4個月,都睇唔到咯!而且他幫我開刀果陣順便幫我切埋輸卵管D水囊(我事前都唔知道自己有),又無另外收錢,都算有醫德。因為靳醫生放大假,盧醫生幫我拆線,我就覺得盧醫生好細心,我生第二胎會揾返靳嘉仁,不過我唔會再去港安生。

大宅

我第一胎係都係盧醫生接生既, 不過我預產期係12月中, 可能係咁所以姑娘同我講唔接掛

陳師奶 寫道:
哦! 我第一胎係都係盧醫生接生既, 唔怪之得姑娘無同我講啦!
唔該晒

民房

咁我咪好好彩,

別墅

karykoo,

點解你唔會再去荃灣港安生ge?

複式洋房

盧醫生係一個十分細心的醫生,我兩個小朋友都係佢做接生,而且佢經驗十分十分豐富 如果搵佢接生你一定可以放心,我都介紹過好多朋友去睇佢,個個都勁讚 [quote]
andysp 寫道:
請問大家有冇睇過荃灣廣安醫院

大宅

[quote]
陳師奶 寫道:
咁我咪好好彩,
bare in mind we are always on your sides

男爵府

總之一句:差!D姑娘好少過來巡房,好少問候下你,仲衰過政府醫院。我生完果日要24小時吊鹽水,甘夜晚我老公走咗之後,我就訓覺,點知突然喳醒,見到包鹽水已經無曬,條鹽水管仲剩返一半鹽水,好彩醒得快,唔系連條命都無。我仲俾姑娘話我教快咗來滴。同埋一起生D mami 都話果度D姑娘唔好,唔及法國。不過好多要做結紮噶就無辦法,要選擇果度咯,而且最重要系俾咗定金,無得退。因為我之前霖住順產噶,所以就揀港安,因為近。如果一早霖住開刀,我一定去法國。價錢只系差幾千蚊。 :-x

複式洋房

我生兩個都係喺浸會,o.k完全無問題,之前有試過肚痛入港安俾盧醫生檢查,港安啲姑娘明顯就無浸會啲姑娘細心,不過都係姑娘問題,盧醫生一樣o.k
karykoo 寫道:
總之一句:差!D姑娘好少過來巡房,好少問候下你,仲衰過政府醫院。我生完果日要24小時吊鹽水,甘夜晚我老公走咗之後,我就訓覺,點知突然喳醒,見到包鹽水已經無曬,條鹽水管仲剩返一半鹽水,好彩醒得快,唔系連條命都無。我仲俾姑娘話我教快咗來滴。同埋一起生D mami 都話果度D姑娘唔好,唔及法國。不過好多要做結紮噶就無辦法,要選擇果度咯,而且最重要系俾咗定金,無得退。因為我之前霖住順產噶,所以就揀港安,因為近。如果一早霖住開刀,我一定去法國。價錢只系差幾千蚊。 :-x

子爵府

好媽媽勳章

我睇咗盧醫生十幾年,佢好好人,好細心.
我啱啱生bb,係盧生接生,全個過程都好順利

首頁

尾頁

跳至