跳至

首頁

尾頁

別墅

想問吓剛剛生完BB的媽咪?

首先恭喜妳地先!!!! 祝BB同媽媽健康快樂!!
我想問下去政府順產的....係生之前姑娘會唔會幫你地放大大嫁??我怕出力生嗰時........bb未出......d 大大出先!!!
到時好驚麻 ......所以想問吓大家!!!等我有個心理準備
Thanks,

複式洋房

Re: 想問吓剛剛生完BB的媽咪?

姑娘 did not do that for me. They just asked me when I had my last meal. & I did not have 大大出先
Don't worry! 姑娘 won't let this happen (If happens, they'll be more frightened than you) :mrgreen: I think they will do it if they see a need.

大宅

我係廣華順產!
係生既時候都有呵埋屎! 姑娘話唔會專登放,十個有九個孕婦生時都會呵埋,會幫我地清理好,唔會影響bb,而且好正常,唔駛怕唔好意思!

生既時候,我自己呵左都唔知! 係老公陪產見到! 事後話我知!

別墅

唔該晒!咁我就唔洗咁驚啦!

大宅

Re: 想問

但係我2年前生我大仔果時姑娘有幫我放左先架喎... ?-(

首頁

尾頁

跳至