跳至

首頁

尾頁

男爵府

Calling JenniferKuok

Jen,

其實我想問你哂吾哂我幫你JAT賣
太陽伯伯起得早, 拖主寶寶做早操.........e, 寶寶不見了, 在園裏一二一二做早操......... :-D  :-D  :-D

男爵府

Re: Calling JenniferKuok

Jen,

我買咗:

野菊花仔-pink色(深and淺), 白色
rosa仔-pink色(個邊pink深色小小)
星花
綠色草草
睇落似受球ge受球

太陽伯伯起得早, 拖主寶寶做早操.........e, 寶寶不見了, 在園裏一二一二做早操......... :-D  :-D  :-D

子爵府

嘩有埋札埋既服務添呀 你買左d咩札呀?

嘩聽落都好靚呀 似繡球 ?-(

你今晚又或者下午幾點倒先係屋企呀?

唉嵐嵐喉嚨發炎,尋晚發高燒呀 :-( 尋日開始仲失聲添 :-(

男爵府

咁爹是札吾札埋

你買左d咩札呀?
睇下屋企有d咩吾要個d囉

你今晚又或者下午幾點倒先係屋企呀?
我未知呀因為4:00會接monkey eunice and senio去買uniform呀

男爵府

唉嵐嵐喉嚨發炎,尋晚發高燒呀 尋日開始仲失聲添

咁.....今曰有冇返學呀....你快d比多d水佢飲啦, 天日graduation呀!不過eunice琴日都開始咳咳 :-(

子爵府

男爵府

Jen,

a)真係好多謝你送比eunice個 , 你個傻瓜呀我想問吓你點車黎呀, 真係好得2成個人仔咁大個....

子爵府

fa

我依家好tire呀,成個人都好軟d骨又好痛 :-( 所以都無乜心機!不過總比尋日好d la

a)你先係傻瓜呀,咁得意梗係要分享la,呀我想話你知呀,個氣球一日無穿一日都可以拎返去泵氣架,不過就$5一次!係信達城3樓,佢開3:00~9:30,你話埋俾mickey2聽 la,不過我諗我未必會泵,因為佢地會好快厭,我打算係條邊度篤個細洞,放哂d氣,跟住摺埋留返俾佢大個睇

b)嵐嵐其實都好精神,不過就係未開聲lor,佢由上星期四開始無返學 la...

c)咁都俾你知道我夜晚無著衫添 今日放工會同嵐嵐一齊睇中e la

d)梗係中2 la,連99都話好靚呀!完全合哂我心意 係呢買左幾錢呀?

男爵府

Jen,

我淋你一定係發燒啦

我淋我都吾會take去泵啦, 等我都KAP一針先

咁你買個個幾錢呀?你收返我錢咁我先收返你錢...d花真係好平gaja........ 係老公扎ga...

子爵府

就算係都係好低燒,未發得出,我公司d醫生超cheap架,唔發燒係唔會開假紙,所以我都係係度au,有時又爬下係度,因為今人好多人請假 :mrgreen:

邊有咁架,d 花係我叫你買架麻,個波係送俾eunice既,無得咁架 :tongue:

吓乜d花係你老公扎架!咁靚既,仲以為係你d手工添,我99讚錯人tim :mrgreen:

男爵府

你記得講返比99聽吾係我扎ga 如果我扎嵐嵐一定一手DEL咗去lu...............

子爵府

fa
講樣好白痴既事你知丫,尋日開始個時未有d人同老師致詞既,一講到類似話過左呢個畢業禮就代表佢地去另一個階段.... 我真係好想 :-( 真係好唔捨得,到佢地全部大合照個時又講d類似咁既說話個時我又想 :-(

唉幼稚園都咁,真係不敢想像中學...大學...結婚...

真係越老越眼淺!以前我真係好少好少 :-( 好難先整到我 :-( 就算 :-( 都哩埋

男爵府

Jen,

你吾得笑我ga我都講你知呀, 係佢地影大合照個時(我一見到我個女)我check頭流咗倆滴出黎呀,

子爵府

fa

哈哈原來你都有呀,我都係呀,不過好彩我個日病,我未扮係咁咳lor :mrgreen: 我都無俾我老公知呀

首頁

尾頁

跳至