想生BB

跳至

首頁

尾頁

大宅

bingo左重會唔會有分泌架?

thanks!

大宅

Re: bingo左重會唔會有分泌架?

有架!
休養生息中。

超級版主

2024勳章 2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 超級版主 環保接龍勳章 大廚勳章 親子王國15週年勳章

有架
無經期者
雖然我在線,但可能行開左

別墅

分秘多不多??

大宅

唔同人有唔同情況,我起初不多,但現在(7w)每日都要用護墊。
休養生息中。

別墅

我想問下, 那些分秘是什麼顏色, 是不是4w 開始才會有?

VenusTam 寫道:
唔同人有唔同情況,我起初不多,但現在(7w)每日都要用護墊。[/quote]

民房

我都想知呀

水晶宮

我的育兒心得勳章 hashtag影視迷勳章 畀面勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

分秘係特別多~ (經驗)

男爵府

titankaine 寫道:
分秘係特別多~ (經驗)

May i know if they are thick and 'milky' colour?

別墅

其實看了那麼久, 真的覺得每個人也有不同的感覺, 有d人說會有來m的感覺, 但又會是bingo了, 有些人說什麼感覺也沒有, 真的很奇怪.

別墅

其實看了那麼久, 真的覺得每個人也有不同的感覺, 有d人說會有來m的感覺, 但又會是bingo了, 有些人說什麼感覺也沒有, 真的很奇怪.

大宅

YEAH... me is waiting to check if i m bingo or not... but still too early to check but my discharge is quite alot... so i m thinking m i bingo... but i can't recall i had thismuch discharge last time pregnat... maybe just did not notice last time..

my discharge is quite thick but not too clear too creamy

首頁

尾頁

跳至