心聲留言

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

我阿媽e+進退兩難呀!

伯爵府

Re: 我阿媽e+進退兩難呀!

可以叫你brother去apply公屋架,一家3口要求唔太高,我唸應該好快可以派到屋

禁止訪問

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

你亞媽有無做野? 如果無, 可唔可以湊到亞B返學+照顧到亞B平時生活?

你亞哥亞嫂咪照留係大陸, weekend先返黎HK 得唔得?

唔夠錢買首期? 咪租屋住囉~

子爵府

租d平平地既村屋屯門大把la, 香港地係咁.

禁止訪問

禁止訪問

wyeth冷知識勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

水晶宮

牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

其實呢d都係你亞媽睇唔開攪出來,咁大個人諗野唔諗通d,一開始又擔心埋你亞哥冇左佢唔得,又要扮大方叫人地來住,咁唔諗清楚相見好同住難呢個道理咩?

個仔結得婚好自然就會生仔架啦,你做亞媽唔通諗唔到呢樣咩?就算大家唔係日日見好自然因為間屋係自己而定比人成家係道住個心又唔舒服,講真一係你搬出一係佢地搬出者唔係攪到又話出唔到聲講,咁即係個心有條刺啦.

而家仲驚出年人地返哂來住,咁你做亞媽家長來架出聲同個仔講,如果唔好意思就直情同新抱相量law.

又話個新抱冇咩野就同佢相量間屋唔夠咁多人住,不如叫佢地租間屋近個小朋友讀書地方,有間房比個小朋友訓,大家唔好擺哂係心道估來估去.

我對新抱同女婿都係咁,咩都大家坐埋相量收埋係冇用,只會大家誤會者.
<br><br>

禁止訪問

男爵府

如果收埋唔出聲, 第時住落便更煩了.

水晶宮

牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

呢件事都唔係由你出聲因為前因後果你都係第三者唔好插手,免得你亞嫂誤會你出主意攪差左個關係.

(間屋個主人未出聲洗咩你來講呢?)咁就係死穴來啦,佢係亞媽間屋又係佢好應該佢自己好好地同新抱相量,首先要比個新抱知佢唔係趕佢地走,而係屋太細想間多個房都唔得,係長住就要租過間大小小屋....

只要個態度唔好惡劣就得啦.
<br><br>

翡翠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第一回 hashtag影視迷勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

你媽媽座低同個仔商量唔得咩,始終一家人ma

禁止訪問

翡翠宮

咁你就要襯佢地未決定長住之前要先少人後君子啦, 你扮好人好言相向話香港地婆媳好嚴重, 襯媽咪同弟婦未去到咁既地步時就見好好收啦, 唔係到時一發不可收拾時難為了你細老咋, 再比埋d租盤佢睇邊到好暗示一下睇下佢地有咩反應

禁止訪問

翡翠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第一回 hashtag影視迷勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

如果我係你開咗口亞媽都懶好話唔梗要la,我實 到佢認數,我都唔會怕做衰人,為乜呢?自己又辛苦又唔鍾意.

複式洋房

因為間屋個心e+都唔舒服

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至