跳至

首頁

尾頁

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

原文章由 MK2006 於 07-9-18 14:23 發表
太子背後一定有班人支持, 好似國舅啦 叫做.....太少黨

係呀 , 你點知太子婆婆果邊已經有成廿幾三十人支持佢 ,
錫到佢loan呀 , 寵壞哂 :tongue:

大宅

原文章由 cherryhai1127 於 07-9-18 15:55 發表
我9月24日去做 "結構" 驗查, 您 D 做佐未 ???

我聽日呀~做完話你知丫

伯爵府

醒目開學勳章

最寵佢果個咪佢母后囉
原文章由 彥仔媽媽 於 07-9-18 16:25 發表
係呀 , 你點知太子婆婆果邊已經有成廿幾三十人支持佢 ,
錫到佢loan呀 , 寵壞哂 :tongue:

大宅

原文章由 littlewhite_amy 於 07-9-18 09:35 發表

係呀~

唔知今年仲有冇果d孕媽媽選舉,
你記住去參加!!:loveliness:

男爵府

原文章由 quzi 於 07-9-18 17:12 發表

唔知今年仲有冇果d孕媽媽選舉,
你記住去參加!!:loveliness:

個D 係BB用品展先有架~ 無機會LU
我係三位小朋友的全職媽咪.各位媽咪一齊努力呀!!

大宅

原文章由 littlewhite_amy 於 07-9-18 18:23 發表

個D 係BB用品展先有架~ 無機會LU

會展果D?一年得一次咋?

哈哈哈哈...BB爬行比賽就成日有

大宅

吾....仲要8月先有添.....要0岩timing先參加到....
我個仔都成日參加0的bb比賽,幾好玩架....而且又可以參加0的媽咪攪0既party...到我0地生左bb後,大家就會9唔9見架喇,一定會有人攪party,好好架~我都成日同0的0603媽咪gathering,有0的仲好好感情~ 希望我0地都可以make frd la~
原文章由 quzi 於 07-9-18 18:27 發表

會展果D?一年得一次咋?

哈哈哈哈...BB爬行比賽就成日有
[size=x-large]一個幸福的家,就因為Bubu and Loklok~

伯爵府

原文章由 彥仔媽媽 於 07-9-18 13:12 發表

洗唔洗講到你老公咁差呀

我呢d 叫有 '自知之明' ..哈哈
我細佬更衰..佢叫我張屋企d 結婚相收起..費事望得我老公多..個b 真係似佢喎~ 聽完之後笑死我..

子爵府

好媽媽勳章

原文章由 noddybanana 於 07-9-19 00:00 發表
吾....仲要8月先有添.....要0岩timing先參加到....
我個仔都成日參加0的bb比賽,幾好玩架....而且又可以參加0的媽咪攪0既party...到我0地生左bb後,大家就會9唔9見架喇,一定會有人攪party,好好架~我都成日同0的0603媽 ...

你哩個提議幾好...

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

原文章由 noddybanana 於 07-9-19 00:00 發表
我個仔都成日參加0的bb比賽,幾好玩架....而且又可以參加0的媽咪攪0既party...到我0地生左bb後,大家就會9唔9見架喇,一定會有人攪party,好好架~我都成日同0的0603媽 ...

反而我沒有參加0611party ,
因可能我太遲入會呱 :-(

大宅

下?應該唔會架....我之前都係阿仔成9個月先開始join 0603 d gathering,同埋0的媽咪幾好架~你多0的參加聚會啦~bb都醒0的架~咁我0地雖然而家個b未出黎...但如果ok的話,都可以出來tea下~睇下大家個大肚樣~嘻~
原文章由 彥仔媽媽 於 07-9-20 13:27 發表

反而我沒有參加0611party ,
因可能我太遲入會呱 :-(
[size=x-large]一個幸福的家,就因為Bubu and Loklok~

伯爵府

testing~~~

首頁

尾頁

跳至