美容扮靚

跳至

首頁

尾頁
該用戶已被刪除

elos射頻+紅外線緊膚脫斑

該用戶已被刪除

Re: elos射頻+紅外線緊膚脫斑

民房

$288甘平?真係俾你講到我想即刻試下呀!仲有無位呀?我都做呀,請回覆,thx!!
該用戶已被刪除

該用戶已被刪除

大宅

莎猪,

我有興趣呀,仲有無位呀??
仲有冇Mami有興趣呀,一齊丫,可以壯胆 ,又可以比人客觀D睇下先決定継唔継續!

莎猪 寫道:
上個禮拜我收到張免費coupon可以係中環一間美容中心(醫學果隻)做elos射頻+紅外線護理,美容師話係最新一代技術,可以緊膚、脫斑、脫毛同埋醫暗瘡。點知去到果時,我媽咪話佢想試吓做緊膚,我做女嘅梗要讓佢啦,於是我就無得做! :-( 不過見佢做完果時,兩邊虎紋淺咗,同埋咀角好似提升咗,媽咪好開心呀,所以我都冇計啦!

不過好彩個美容師話如果我每介紹3個客人(每人可以用$288VIP優惠價做elos射頻+紅外線護理一次:原價$2,380),我就可以免費做番一次。

有冇邊位有興趣呀?如果有,請PM我吖。Thanks!!
該用戶已被刪除

民房

莎猪 ,
I also want to know, pls pm me

民房

same here~ please pm about info~~ thanks :)

首頁

尾頁

跳至