自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

今日bk係咪維修,我個刻覺得bk有咩事,咁我點揾返bk既朋友

今日bk係咪維修,我個刻覺得bk有咩事,咁我點揾返bk既朋友
咁以後就失去聯絡

bk你要保重身體.

:-( :-( :-( :-(

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

Re: 今日bk係咪維修,我個刻覺得bk有咩事,咁我點揾返bk既朋友

咁不如keep住埋上msn囉!BK有時瓜左我都係同BK既老友上msn,仲傾得快D添!

大宅

畀面勳章

Re: 今日bk係咪維修,我個刻覺得bk有咩事,咁我點揾返bk既朋友

快d add哂d msn呀~icq個d先啦~~~
仲有電話個d~
咁咪易d搵到囉=]

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

我一早add哂msn....指意bk...

大宅

又C又C,我剛剛係BK打咗D野,佢突然無晒<<<
:-( :-( :-(

珍珠宮

畀面勳章

自己有msn 又無add你果d, 都唔當你係朋友啦

大宅

畀面勳章

你下次打打下要copy左先嫁~~
你copy左咁就算冇左都唔洗再打過嘛

大宅

諾姨薯薯
我都要COPY咗先,我成日以為係我部腦有問題,原來好多BK
媽都試過.

大宅

畀面勳章

我都試過~
所以咪打打下要copy下先囉-3-
copy左方便好多-v-

翡翠宮

好媽媽勳章 畀面勳章

我同 BK 嘅 mama 都有 e-mail address 同 msn, 仲有大家嘅聯絡電話, 包冇失散.

首頁

尾頁

跳至