自由講場

跳至

首頁

尾頁

超級版主

2019勳章 2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 超級版主 環保接龍勳章 大廚勳章 親子王國15週年勳章

好激氣..

晏就同個囡去冒險樂園玩---->碌保齡球...咁有一個大約歲半既bb囡琴左上條ling度...阻左碌...咁我就叫d職員幫手搵返佢呀媽啦...點知個職員抱左佢落黎...跟住個bb就自己走左...(係走左出門口)過左一陣又有個呀婆話搵bb勒...我心諗正話走左個bb肯定係佢呀孫啦
原來個呀婆同一個女人向度玩緊部-->龍捲風果部機...放低個bb周圍行 ...
之後我就走左...行行下又見返個bb..向度喊..咁我咪好心拖返個bb去冒險樂園....果時我好嬲 ....d人淨係自己向度玩...好彩果度係商場,..如果自己走左出馬路咁點算呀.....返到冒險樂園我咪鬧佢囉...我話:個bb係咪你架...你唔湊就叫你d屋企人唔好生啦...你自己就向度玩...佢就走左去.....一係你就搵條繩綁住佢... ...跟住我就聽到佢同個女人講:你正話又話佢向邊隻玩緊....我平時黎佢都無唔見既....
唉...我心諗比你湊既屋企人知你唔見左個bb...你都唔知點算
戥個bb淒涼 :-( :-(
雖然我在線,但可能行開左

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

Re: 好激氣..

唉...真係擔心個細既點生存

水晶宮

好媽媽勳章

大宅

所以我成日打長途都好貴...差唔多日日打去叮囑我家姐睇住d仔女...過多十幾日我就可以去幫佢睇仔女啦!!

侯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

男爵府

咁又真係好過份wor<..掛住自己玩...
.我都會掛住玩,不過我老公會睇實..到我老公玩...就我跟實

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

咁都有既

男爵府

首頁

尾頁

跳至