自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

現在仲有沒有Isabella幫人穿耳?

阿女想穿耳, 請問各姊妹有沒有可靠的店舖介紹. 自己以前在那間叫Isabella專柜穿的, 但依家唔多覺

子爵府

醒目開學勳章

Re: 現在仲有沒有Isabella幫人穿耳?

金鐘廊有isabella呀

子爵府

旺角 朗豪坊 好似有 ..

我自己 n 年前 在 旺角新世紀廣場 Isabella 穿耳的
Click> St cat 校服[/url],Click> 要帶茶點??... 頭痕 :-|

男爵府

cwb舊大丸嗰個位, 依家好似叫"名店坊"都有一間

禁止訪問

男爵府

請問痛唔痛架?我有隻耳窿塞

子爵府

vic-wing,

我 n 年前 在 旺角新世紀廣場 Isabella 穿耳, 都好似要幾百蚊, 睇你揀咩 ear rings 咯 ??

痛唔痛架?... 好似打針 咁咯... 少少痛實有o既~~
但佢地用個盒仔穿耳.. 好似衛生d ...

我當年都係隻耳窿塞o左, 再去穿過... o岩o岩個女仔 手勢 唔好, 個窿穿斜左... 好彩 我叫佢 穿返同一個位置, 我原本個耳窿 只塞o左 一半, e+ 好似分叉路咁 (表面睇唔出的 ), 我戴ear rings 時 插入 新 & 舊窿... 完全無問題 bor :mrgreen: ...

anyway, 如果再穿耳 我都 prefer 去 Isabella... 好似 pro d & 衛生d ...

[quote]
vic-wing 寫道:
請問痛唔痛架?我有隻耳窿塞
Click> St cat 校服[/url],Click> 要帶茶點??... 頭痕 :-|

複式洋房

仲有,只需要買耳環就可以免費穿耳。

男爵府

mmak,
唔該晒你

子爵府

2019勳章 醒目開學勳章

mmak,

Yansy 都想暑假穿耳!叫左成年!

珍珠宮

好媽媽勳章

天悅入面都幾好呀,我女上年都穿左,我覺得好過我果時係Isabella穿添,Isabella'略'水,一支話乜乜消炎又要幾十,幾蚊支消毒咪又係ok,so far我女都未發過炎

Xanthe 寫道:
mmak,

Yansy 都想暑假穿耳!叫左成年!

子爵府

2019勳章 醒目開學勳章

sindy,

really? which floor and what is the name of the shop? pls pm me with thanks.

首頁

尾頁

跳至