自由講場

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

大角嘴泳池發現糞便暫停

康文署 宣布,由於在大角嘴游泳池發現有少量糞便,該泳館現已暫時關閉,以便進行清潔消毒。 游泳池預計於今日下午六時重開。康文署呼籲泳客顧己及人,合力保持泳池清潔

超級版主

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 熱血金章 精緻種植勳章 好媽媽勳章 超級版主 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章

Re: 大角嘴泳池發現糞便暫停

好心d大人啦!
bb太細個就唔好帶佢地去游水,又多菌又多氯氣對bb唔好,而且瀨屎瀨尿又唔識出聲。
至於識講野個d小朋友,又好心d大人睇住佢地啦!多d問佢地要唔要去廁所,佢地唔識講都要因住時間咁上下就捉佢地去廁所,而家睇到有屎,咁分明平時都唔知痾左幾多小便啦!
以前都冇幾何泳池有屎,近幾年真係......我都唔想賴哂係新移民,因為真係唔肯定
盡我一己之力,發放正能量!

超級版主

2024勳章 2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 超級版主 環保接龍勳章 大廚勳章 親子王國15週年勳章

控制唔到大小異便...就著塊尿片啦
雖然我在線,但可能行開左

大宅

所以我帶bb去游水, 實會著Huggies的紙泳褲, 雖$25三條都唔平, 但都係要有公德心!

諾行諾希的網誌  http://hk.myblog.yahoo.com/lorenlam822兒女是耶和華所賜的產業;所懷的胎是他所給的賞賜。(詩 127:3)

男爵府

我都會同個仔著huggies 泳褲wor...上次我去"父"山 呀,出面o個個唔俾游...問d 救生員..佢地話有人屙左屎呀
mykaren 寫道:
所以我帶bb去游水, 實會著Huggies的紙泳褲, 雖$25三條都唔平, 但都係要有公德心!

公爵府

好媽媽勳章

嚴 守 止 賺 、 止 蝕 位 , 相 信 每 個 投 資 者 都 曉 , 但 利 字 當 頭 , 確 實 知 易 行 難 。 所 以 , 希 望 大 家 , 贏 了 錢 , 開 心 之 餘 , 要 保 持 清 醒 ; 輸 了 錢 , 傷 心 之 餘 , 亦 要 保 持 冷 靜 。 懂 得 平 衡 投 資 心 態 , 也 許 是 致 勝 之 道 的 必 備 條 件 。

珍珠宮

畀面勳章 大廚勳章

所以康文署d游泳班雖然好平, 但我後尾最終都係冇報過, 就係驚d水游游下又唔知有乜. 就算冇屎, d細路大人都可能有小便都就地.

女人是很脆弱, 但媽媽卻很堅強:)

男爵府

畀面勳章

我去沙灘都會照用,好心就教育下佢地要著好紙泳褲先落水啦,政府又吾係無比錢你,做下好心,吾好係度食係度苛啦

mykaren 寫道:

男爵府

禁止訪問

大宅

大宅

老公,我愛你,我愛你,我愛老公; 我是老婆,我是老婆,我是你老婆。 [img align=left]http://www.hk-laufamily.com/_223.gif[/img]

男爵府

公爵府

畀面勳章 環保接龍勳章

複式洋房

Yuck!
努力做人ing!

大宅

好冇公德心

咪.......咪.......咪.......

伯爵府

畀面勳章

:tongue: :tongue: :tongue:

大宅

水晶宮

畀面勳章

禁止訪問

首頁