論盡家傭

跳至

首頁
12345...6

尾頁

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

各位靚媽,關於徵款意見,請大家去匯賢智庫投票啦...

各位靚媽,
關於再培訓徵款意見,現在匯賢智庫開設左個網上投票區,收集意見,請大家務必要比意見,同埋廣傳開去啦..
多謝葉太. 另多謝BK會員apriljoyce報料,我真大懵,竟然無發覺..
here

別墅

Re: 各位靚媽,關於徵款意見,請大家去匯賢智庫投票啦...

投左

男爵府

Re: 各位靚媽,關於徵款意見,請大家去匯賢智庫投票啦...

我填了啦! 是否只有1條問題?
相片中的「僱主代表」是否就係妳哋幾位經常為我哋呢d bk mami買力的mami 呀?

水晶宮

Done.

若沒有忙碌, 你便不會懂得善用閒暇; 沒有痛苦, 便不會明白快樂的得來不易; 沒有失去, 我們更不會懂得珍惜--是苦是甜也好, 是時間太多或太少也好, 最重要的, 還是請不要浪費你的人生! (純粹分享 ^0^)

水晶宮

Yes, you can see Winnie, FA8866, Ellie there.
bobbi 寫道:
相片中的「僱主代表」是否就係妳哋幾位經常為我哋呢d bk mami買力的mami 呀?

若沒有忙碌, 你便不會懂得善用閒暇; 沒有痛苦, 便不會明白快樂的得來不易; 沒有失去, 我們更不會懂得珍惜--是苦是甜也好, 是時間太多或太少也好, 最重要的, 還是請不要浪費你的人生! (純粹分享 ^0^)

珍珠宮

2023年兔年勳章 畀面勳章 DHA勳章

我都投左票
Winnie, FA8866, Ellie.... Thanks a lot........
主 賜 平 安

子爵府

醒目開學勳章

bobbi 寫道:

[img align=right]http://www.hk-laufamily.com/_1581.gif[/img]好衰架!
咁都俾你估到係我地添,其實我地都唔想上鏡,不過葉太叫到...

[img align=right]http://maggieland.myftp.biz/download/msn/emotion/emoticon41.gif[/img]
仲有開門唔肯上鏡,所以佢企係後面陰陰咀笑

子爵府

醒目開學勳章

快D啦!大家都要投一票(一家咪幾票囉!)等葉太快D推番滿清...[img align=left]http://www.hk-laufamily.com/_1544.gif[/img]

公爵府

仲有比個大肚工人搞到心力交瘁既sandy呀,佢非常勤力去幫手分享佢既血淚史比大眾及有關部門聽.
CINDYC 寫道:
Yes, you can see Winnie, FA8866, Ellie there. [quote]
bobbi 寫道:
[/quote]

子爵府

醒目開學勳章

快D啦!大家都要投一票(一家咪幾票囉!)等葉太快D推番滿清...[img align=left]http://www.hk-laufamily.com/_1544.gif[/img]

公爵府

winnie_sh 寫道:

我老公都已第一時間投左啦, 佢仲要我打埋份中文既e貓比佢,等佢幫手send比人....肥仔老公真抵錫.

水晶宮

I am not sure she is Sandy, so not mentioned, sorry!
FA8866 寫道:
仲有比個大肚工人搞到心力交瘁既sandy呀,佢非常勤力去幫手分享佢既血淚史比大眾及有關部門聽. [quote]
CINDYC 寫道:
Yes, you can see Winnie, FA8866, Ellie there. [quote]
bobbi 寫道:
[/quote][/quote]

大宅

我做完節返嚟喇...

係...因我問葉太....佢答......哇~~~~~唔好喇掛 我而家唔係外傭僱主...只係港傭僱主...代表唔到你地去影相...
我應承大家...有一日如果可以取消徵款同退還...我一定同大家大合照 :mrgreen: 不過我會載帽帶照 企最後... 費事搶哂真正既外傭僱主鏡...
winnie_sh 寫道:
[quote]
bobbi 寫道:

[img align=right]http://www.hk-laufamily.com/_1581.gif[/img]好衰架!
咁都俾你估到係我地添,其實我地都唔想上鏡,不過葉太叫到...

[img align=right]http://maggieland.myftp.biz/download/msn/emotion/emoticon41.gif[/img]
仲有開門唔肯上鏡,所以佢企係後面陰陰咀笑 [/quote]

男爵府

多謝晒妳哋! 亦多謝妳哋平時解答咗我哋嘅疑難。

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

我都投左 lar。
winnie,幾日吾見你 pao tau 既?去左旅行呀?

複式洋房

Voted. Thanks all of you very very much!!!

大宅

第時順便叫葉太幫忙取消埋個MPF去... 成60幾歲先有得拎返...我都唔知有冇咁長命等到拎得返...$始終擺喺自己處好d

大宅

我都填咗兩次, 星期一返到公司叫所有同事上去填"取消及回水" 多謝各位的努力呀
辛苦曬

子爵府

醒目開學勳章

twins214wy,

我七號返番工,由早到晚,十點幾返到屋企先食飯同呀女玩一陣就訓,一早七點半就起身返工,老骨頭散哂,所以無上來,平時我有用手機上來,所以成日覺得我係度
而家搭車一粒鐘都訓埋,今日放假咪早D上來留[img align=left]http://www.hk-laufamily.com/_970.gif[/img]

大宅

但MPF我覺得幾好wor 老咗都唔驚冇人養ma :-(

開門見山 寫道:
第時順便叫葉太幫忙取消埋個MPF去... 成60幾歲先有得拎返...我都唔知有冇咁長命等到拎得返...$始終擺喺自己處好d

首頁
12345...6

尾頁

跳至