美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

洋房

LOREAL按摩纖體器

請問有無人試用過LOREAL按摩纖體器(新出綠色頂上有白色轆)試轆落的感覺好似幾WORK,熱熱地,好想買...,屈記見到$99,其他$199呢....

大宅

Re: LOREAL按摩纖體器

我琴晚先買左~
你去屈臣氏買啦, 價錢係98.9蚊,買滿100蚊,仲可以減多10蚊添~~

大宅

睛靈勳章

我都買左, 係萬靈$99, 買滿100蚊,減10蚊.
唔知大家最想廋邊度呢?
del

別墅

Hi, wwb117 & joyce_531
Have you try ? How do you feel ? 我最想廋hips

男爵府

我都想試下哩隻野呀!!
一陣去睇下有冇先
希望可以firm到手臂/pat pat d鬆肉啦

伯爵府

2019新春慶豚圓 認識瑞士牛牛第一回

使唔使買其他配套, eg. gel?

thanks

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

大家覺得有無用呀?
我係bebu mama~~我同bebu baba都好鍚bebu bb架~~bebu b你快d來啦!!!!be~~bu~~be~~ bu~~

大宅

請問點用架

洋房

我终於昨日買了,轆落D感覺都似去比人通淋巴,希望有用啦...轆下大比,轆下屁股,轆下轆下...結果到處都轆下...

男爵府

我昨日都買了, 响萬0買, 因為有印花送 , 因為試用覺得有搣脂的感覺, 又唔貴, 咪試下囉, 我昨晚又係轆下呢度, 轆下果度 , 呢gel又唔會"癡立立", 個feel ok!

男爵府

christytsui 寫道:
使唔使買其他配套, eg. gel?

thanks

連埋o架!

伯爵府

THANKS YOU, MAYBE I BUY TO TRY IT FIRST.

複式洋房

想知大家用成點呀? 有無人 report 下呀?

子爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

我昨日買左, 昨晚周圍轆, 今日小腿及手臂有d痛
另外d gel又幾爽, 唔會"癡立立", 感覺幾好

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

我都買左呀!個feel ok ga!
幾good tim!好似有d效呀!!實左呀d肉!

洋房

原文章由 nikinokb 於 07-7-3 19:46 發表
我都買左呀!個feel ok ga!
幾good tim!好似有d效呀!!實左呀d肉!

請各位發表 "用後評語", 我都想買丫.....

伯爵府

any sharing ?? thanks.

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

剛巧路過,唔知會唔會遲得滞,個人覺得佢唔錯,都幾work,我先前試過晚晚搽大肚腩、pat pat 同bye bye肉,用左個多礼拜就覺得果d肉firm左同細左,但用左唔夠one month,我就lazy worm
發作stop 左。
e排唔知係食得消夜多定坐得多,家陣肚腩、pat pat 又發大左,我都惗住開始用番。
唔知你覺得以上用後感有冇用:loveliness:

原文章由 christytsui 於 07-8-26 11:25 發表
any sharing ?? thanks.

伯爵府

原文章由 luvbobo 於 07-10-15 20:34 發表
剛巧路過,唔知會唔會遲得滞,個人覺得佢唔錯,都幾work,我先前試過晚晚搽大肚腩、pat pat 同bye bye肉,用左個多礼拜就覺得果d肉firm左同細左,但用左唔夠one month,我就lazy worm
發作stop 左。
e排唔知係食得消夜多定 ...

thank you

別墅

仲有無用家用完比意見呢??攪到我都想買來試下

首頁

尾頁

跳至