跳至

首頁

尾頁

大宅

2007年1月10日BB

HI!各位1月10日出世BB既媽咪,大家一齊傾下吖,遲D仲可以一齊開生日會添!
     晞晞靚相

大宅

Re: 2007年1月10日BB

SUKI622 ,

我來報到!

可惜我地唔係係hk...

複式洋房

Hi...Hi, 我囡囡都係1月10日出世呀....

男爵府

Hi all,

我個囡都係1月10日出世, 是開刀的, 近排一放低佢就係咁翻身, 好頭痛!

大宅

Ruby紅寶石 寫道:
Hi all,

我個囡都係1月10日出世, 是開刀的, 近排一放低佢就係咁翻身, 好頭痛!

Adrian 都係咁, 又開心又煩惱就係咁

大宅

我都係呀,佢而家成日都番轉,個次我瞓著左佢係我隔離冇瞓又係番轉左,跟住係度大喊,一見到個時嚇死我!
佢而家出牙仔喇,你地呢?
     晞晞靚相

男爵府

Hi All,

我唔知佢係唔係出牙, 但係佢一捉到d乜都放入口, 同埋成日"趙"條紗巾, 搞到成條巾好似洗完咁濕.. :cry:

大宅

佢有一粒白色野係個口

你地開始左副食品未?

食左d乜

大宅

各位媽咪,
小心呀!我個仔剛剛病好,唔知係咪同佢去街搞到染左個上呼吸道病毒,搞到發左幾日燒又係咁咳,睇見佢咁心都痛,醫生話搞得唔好大個會氣管易敏感同埋有哮喘,佢入院我又要入去陪佢,我都冇覺好瞓,上個星期真係好難捱,所以真係要小心!

Ruby,
我個仔都係成日啜到條毛巾濕晒架,總之有野係佢手仔範圍比佢拎到就會擺入口係咁啜

Timyi,
你講d白色野係咪係牙肉到呀?如果係就應該係出牙仔喇,我個仔都係而家係咁標下面個2隻出黎,而家一日食一餐糊仔
     晞晞靚相

大宅

搞得唔好大個會氣管易敏感同埋有哮喘...吓... 咁你咪好擔心...
又會咁既?? 無啦啦去街就病左??

佢D牙今日突然出左來喇...
之前係一粒白色野, 今日出左D 咁多... 一條線咁...唔再係一粒喇

大宅

Timyi,
直情又擔心又心痛啦,見佢病成咁不知幾內疚,我原本自己湊日日帶佢返工,而家即刻請番個工人等佢留番係屋企,唔駛成日四圍去咁易惹到病! :cry:

首頁

尾頁

跳至