自由講場

跳至

首頁

尾頁

禁止發言

好媽媽勳章

找錢個時,有無收過有缺口的紙幣

禁止訪問

Re: 找錢個時,有無收過有缺口的紙幣

男爵府

冬日勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

你可以攞返去發鈔銀行換過一張

翡翠宮

好媽媽勳章 畀面勳章

我試過係沙田反斗城, 個女職員找 3 張 20 蚊紙比我, 中間嗰張只剩3分2, 有 3 分 1 係蛀爛晒. 真係火都黎. 已經蛀爛左嘅20 蚊紙, 一喺吾好收, 收咗就吾好找番比客人, 仲張20 蚊紙夾喺中間, 以為個客吾 check?? :tongue: :tongue: :tongue: 我要佢換番比我, 再剷佢一獲.

男爵府

嘩...咁都好離譜姐
wendykaka 寫道:
我試過係九龍塘反斗城, 個女職員找 3 張 20 蚊紙比我, 中間嗰張只剩3分2, 有 3 分 1 係蛀爛晒. 真係火都黎. 已經蛀爛左嘅20 蚊紙, 一喺吾好收, 收咗就吾好找番比客人, 仲張20 蚊紙夾喺中間, 以為個客吾 check?? :tongue: :tongue: :tongue: 我要佢換番比我, 再剷佢一獲.

翡翠宮

好媽媽勳章 畀面勳章

沙田反斗城先啱 [quote]
shing'mun 寫道:
嘩...咁都好離譜姐

大宅

maymay1037 寫道:
多數買送時找返來,有時無留意.......
試過係超級市場用,佢地唔收呀
大家記得睇清楚
我係買菜找返黎,再用黎買豬肉,豬肉佬唔收呀 !!!! :-( :-( :-(

首頁

尾頁

跳至