跳至

首頁

尾頁

複式洋房

請問第一次嚟返M嘅情況?

我5月17日嚟第一次m,去到第二日嚟得好多,換完m巾唔夠2個鐘多到流咗出嚟,成條牛仔褲後面都有 到今個月12號已經嚟,去到第4日先至冚冚聲嚟,今次仲要早左4日嚟~好亂 請問生完係咪m到得咁亂又好多咖?

大宅

Re: 請問第一次嚟返M嘅情況?

我都好多同嚟足十日,我朋友都係咁,所以我諗正常掛

大宅

candy530 寫道:
我5月17日嚟第一次m,去到第二日嚟得好多,換完m巾唔夠2個鐘多到流咗出嚟,成條牛仔褲後面都有 到今個月12號已經嚟,去到第4日先至冚冚聲嚟,今次仲要早左4日嚟~好亂 請問生完係咪m到得咁亂又好多咖?

最初個幾次m都會係咁,同會黎好多唔需要擔心架,慢慢會正常反,我有個朋友第一次黎個時都好似你咁,攪到好狼狽,因為係街上。

侯爵府

係嫁... 又多又勁, 不過好快又黎完...

大宅

Re: 請問第一次

真係好多架...醫生話頭6個月都係好多架..我多到頂唔住要食止血丸添呀.... :cry:

複式洋房

我仲要搭搭下地鐵流咗出嚟~勁醜 :-( :-(

大宅

我咁耐都未試過過底添呀...勁様衰呀..

伯爵府

好媽媽勳章

好似比人插左幾刀放血咁 不過黎左四日就開始收, 第五/六日就停左嘞
全職/全母乳媽媽大仔在8/8/2004出世了!  3.02KGS細仔在23/2/2007出世!  23/2/07  2.84KGS     26/2/07  2.81KGS     08/3/07  3.12KGS     24/3/07  3.79KGS     23/4/07  4.77KGS     25/6/07  6.67KGS     25/8/07  7.73KGS

大宅

第一次嚟既時候都多呀,不過四日就嚟完,之後隔咗十五左右又嚟過,不過流量就正常番好多,跟住到依家都係大約三十日左右嚟一次,每次都同以前一樣啦

首頁

尾頁

跳至