自由報料

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

我的育兒心得勳章 hashtag影視迷勳章 畀面勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

如果老公可以有產假就好啦!

唔知會唔會真係實行呢??

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

Re: 如果老公可以有產假就好啦!

我都想c6陪放產假,總好過99......

大宅

我老公攞晒D大假黎同我坐月......佢話當係產假囉 ~~~~

子爵府

大廚勳章

我老公,公司有三日產假

男爵府

我以前公司都有架,而家呢間就百冇

珍珠宮

2019新春慶豚圓 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

我公司有三日假期比男同事,而家商討緊可能加到五日 :lol:

伯爵府

魅力王子

i hope too

水晶宮

我的育兒心得勳章 hashtag影視迷勳章 畀面勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

bighug 寫道:
我公司有三日假期比男同事,而家商討緊可能加到五日 :lol:

嘩~咁好?
係唔係外國公司??

珍珠宮

2019新春慶豚圓 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

係呀,美國公司呀
titankaine 寫道:
[quote]
bighug 寫道:

嘩~咁好?
係唔係外國公司??[/quote]

首頁

尾頁

跳至