親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

2019新春慶豚圓

有無人用樂天網訂日本酒店

有無人用樂天網訂日本酒店? 想問吓係咪用張e-mail confirmation 就可以 check -in , 係咪去到酒店先比錢, 駛唔駛再 re-confirm?

大宅

Re: 有無人用樂天網訂日本酒店

我前幾天先喺樂天book酒店.佢地可以揀去到酒店先比錢,不過應該係比日本本地人用,因為佢要留日本電話住址資料.我諗一般海外人客都會用網上付款.
佢地會用信用咭上網過數,而book好就會有一個"領收書"比你,跟住print返出泥,當日就用果張紙去酒店拎房.

大宅

2019新春慶豚圓

小翠BB ,

你係用中文版還是日文版? 我用日文版, 我無網上比錢, 無要求我比 credit card information.

禁止訪問

子爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

Maisy 寫道:
有無人用樂天網訂日本酒店? 想問吓係咪用張e-mail confirmation 就可以 check -in , 係咪去到酒店先比錢, 駛唔駛再 re-confirm?

樂天網 ge address 係??? Would you pls post the full address here? Thanks!

子爵府

coreymami 寫道:
日文版係比英文版同中文版, search到多好多酒店架.

book左之後係唔使比錢住, 拿住封confirmation letter, 到時去攞房得啦.

登記果度註明"海外", 電話我就+852開頭+自己電話, 咁就登記到.

So you input in Eng or Japanese? Do you know japanese?

大宅

我係用日文,因為中文得好少酒店架咋.到你confirm時就可以揀.你可以揀credit card付款,因為我覺得比左錢就會穩陣d.

Maisy 寫道:
小翠BB ,

你係用中文版還是日文版? 我用日文版, 我無網上比錢, 無要求我比 credit card information.

子爵府

小翠BB 寫道:
我係用日文,因為中文得好少酒店架咋.到你confirm時就可以揀.你可以揀credit card付款,因為我覺得比左錢就會穩陣d.

[quote]
Maisy 寫道:
小翠BB ,

[/quote]

樂天網網址係??? I want to have a look. Thanks~!

大宅

bbqueen,

http://travel.rakuten.co.jp/

民房

我上年聖誕節試過就咁扲住張confirmation letter去, check out先俾錢, 日本人confirm咗留房就一定會留俾你, 所以你如果唔要間房就一定要cancel.唔好就咁唔去就算
Maisy 寫道:

子爵府

小翠BB 寫道:
bbqueen,

http://travel.rakuten.co.jp/

Many thanks!

別墅

Tks

大宅

2019新春慶豚圓

但係我唔見邊到要入 credit card no. ?

首頁

尾頁

跳至