自由講場

跳至

首頁

尾頁

別墅

請問對亞蘇節目內那個亞Chris有什麼感覺?

請問對亞蘇節目內那個亞Chris有什麼感覺?......
我就好討厭他那不修偏復、扮食家的咀臉、多廢話.....
再見到他真想擺睇亞蘇!

大宅

Re: 請問對亞蘇節目內那個亞Chris有什麼感覺?

ckldicky 寫道:
再見到他真想擺睇亞蘇!

冇料 :tongue:
人人常歡笑 不要眼淚掉

翡翠宮

好媽媽勳章 畀面勳章

佢個樣好乸, 食相亦難睇. 吾係亞蘇佢冇今日, 唔該亞蘇聽下民意, 唔好再同亞Chris做拍檔, 佢超吾掂, 勁乸型. :tongue: :tongue: :tongue: :tongue:

大宅

wendykaka 寫道:
佢個樣好乸, 食相亦難睇. 吾係亞蘇佢冇今日, 唔該亞蘇聽下民意, 唔好再同亞Chris做拍檔, 佢超吾掂, 勁乸型. :tongue: :tongue: :tongue: :tongue:

泰山好過阿Christ多多聲!

人人常歡笑 不要眼淚掉

別墅

Agree !!

hlbaby2004 寫道:
[泰山好過阿Christ多多聲!

大宅

ckldicky 寫道:
再見到他真想擺睇亞蘇!

佢成個細佬仔甘,セ都唔識
人人常歡笑 不要眼淚掉

翡翠宮

好媽媽勳章 畀面勳章

cheap 精 [quote]
hlbaby2004 寫道:

佢成個細佬仔甘,セ都唔識

男爵府

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

超級餵食相,見到d貴0野就"喉喉琴琴"咁,冇黎大體,好cheap!
阿so都串過佢啦..."我就係度講講(介紹),你就係度"姐姐"(掛住食)

翡翠宮

好媽媽勳章 畀面勳章

佢吾跟住亞蘇有鬼貴野食咩!!! 等 cut 咗機先食都未遲丫. 真 cheap. 之前泰山好地地, 做乜換件乸型丫?? 佢做 DJ 就 OK, 起碼睇吾到個樣. :tongue: :tongue: :tongue: :tongue: [quote]
honeyBB 寫道:
超級餵食相,見到d貴0野就"喉喉琴琴"咁,冇黎大體,好cheap!
阿so都串過佢啦..."我就係度講講(介紹),你就係度"姐姐"(掛住食)

男爵府

每集一見到個乸型, 就火都0黎埋! 本來泰山好地地 ka ma! 個乸型又冇料, 只係把口係咁係樹up. 好心亞蘇拍番泰山 or 一個人做仲好 la!

大宅

agree agree agree
manman1126 寫道:
每集一見到個乸型, 就火都0黎埋! 本來泰山好地地 ka ma! 個乸型又冇料, 只係把口係咁係樹up. 好心亞蘇拍番泰山 or 一個人做仲好 la!

大宅

其實佢0係邊庶0黎0嫁???

大宅

好媽媽勳章

一句講晒

男爵府

食相又吾得、起吾倒綠葉的作用
蚊蚊媽

大宅

畀面勳章

成日掛住食~
講就求求共共講d門面說話~
1個字講哂~
廢!!

複式洋房

我鍾意"泰山"多過CHRIS啦

男爵府

睇見佢個樣就憎,cheap cheap,女人型

水晶宮

2023年兔年勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

可有可無

男爵府

我老公話佢似基佬喎!

等待驗證會員

佢一見貴野就搏命食同埋似女人囉! 不過依家好多男仔都女人過女人啦!
我都係想做個好人''遮''

首頁

尾頁

跳至