自由講場

跳至

首頁

尾頁

洋房

Re: 請問對亞蘇有什麼感覺?

節目內那個亞Chris

子爵府

覺得佢好"拿", 同埋有d多餘law.

男爵府

畀面勳章

我覺得泰山好過佢喇
願我會查火箭 帶你到天空去 在太空中兩人住 活到一千歲 都一般心醉 有你在身邊多樂趣

民房

都唔知點解要佢係度,一個字「拿」

不過佢已經比開始時好左d啦

侯爵府

Re: 請問對亞蘇節目內那個亞Chris有什麼感覺?

janet818 寫道:
好乸型, 似基佬, 好似跟住阿媽周圍搵野食, 又成日比阿媽鬧都無咩反應, 剩係識掛住食.
不過唔係有這樣的人, 又點顯得阿蘇夠巴辣

阿媽拖女食野

伯爵府

畀面勳章

:tongue: :tongue: :tongue:

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

低低地

大宅

我都係鐘意泰山多好多呀!佢同阿蘇一齊好好笑,點解佢唔做呀?

大宅

應該換人, 你地留意下佢個hair後面好唔整齊, 只得吃多點點意見都無, 好似未吃過好野琴琴青個種, 肥好好多. 起碼多d對答, 而家好似阿so做獨腳劇+人肉佈景板.

男爵府

我都唔鍾意佢!!!

大宅

睛靈勳章

:tongue:
然開朗輕舟渡,雨甘露豐碩途。

別墅

lovpucca 寫道:
應該換人, 你地留意下佢個hair後面好唔整齊, 只得吃多點點意見都無, 好似未吃過好野琴琴青個種, 肥好好多. 起碼多d對答, 而家好似阿so做獨腳劇+人肉佈景板.

如果係人肉佈景板都好D,成日扮醒目想串阿蘇,比阿蘇串反轉頭。

別墅

今晚睇完超angry!!!!!!

大宅

今晚個集勁勁勁..............................低B,話唔知小龍包入面有汁!
人人常歡笑 不要眼淚掉

大宅

[size=large]泰山講嘢有紋路好多,頭先佢一出現搞到我連厠所都唔去睇咗佢先.記得有一集佢同呀蘇去赤柱,佢兩個D對話笑死我,佢問邊個發明祝君早安毛巾,點知比呀蘇大聲喝佢祝君早抖.又做電燈膽搞到D情侶雞咁腳走,唸番呢一集真係好好笑.
[size=large]快D掉走個cheap精叫番泰山返嚟. :evil:
我家有兩隻大烏龜

大宅

hlbaby2004 寫道:
今晚個集勁勁勁..............................低B,話唔知小龍包入面有汁!

[size=large]咁嘅嘢都講得出嚟,正一白痴仔. ?-(
我家有兩隻大烏龜

珍珠宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 Xmas吸收勳章 有「營」勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 陪月勳章 BK Milk勳章

禁止訪問

大宅

chrisunkub 寫道:
[quote]
hlbaby2004 寫道:

[size=large]咁嘅嘢都講得出嚟,正一白痴仔. ?-( [/quote]
唔鍾意還唔鍾意,唔好斷章取義。佢係話細個時只係食Seven的小籠包,令到佢唔知小籠包入面有汁。

男爵府

Low B 基佬 :tongue:

首頁

尾頁

跳至