自由講場

跳至

首頁

尾頁

洋房

Re: 請問對亞蘇節目內那個亞Chris有什麼感覺?

我覺得佢個樣有d似果個開槍嘅澳門司警阿抽水哥.
莫梓希係041104出世的零舍曳曳馬騮仔! Moses' Album oct 2006 ->小王子遊樂園 梓希全接觸 oct 2006 ->小王子上學了

大宅

& セ都唔識

wendykaka 寫道:
佢個樣好乸, 食相亦難睇. 吾係亞蘇佢冇今日, 唔該亞蘇聽下民意, 唔好再同亞Chris做拍檔, 佢超吾掂, 勁乸型. :tongue: :tongue: :tongue: :tongue:

伯爵府

2019勳章

[quote]
靚靚貓貓 寫道:
我都同意大家的睇法,真係見到佢就
泰山好過阿Christ多多聲!又刷鞋,又

翡翠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

鄉下仔出城咁~~~上一集已經熱辣辣放粒雲吞入口, 要 O 咀咁散熱~~~佢好肚餓咩?? 定係食唔切???

大宅

[size=large]快D換番泰山返嚟,個白痴仔唔識講嘢.
[size=large]剩係識得食食食,得亞蘇一個人講.
我家有兩隻大烏龜

伯爵府

唔係有線得阿 so 呢個節目好睇, 我早就唔睇, 有合約在身又無得 cut............ 又要睇埋個男唔男, 女唔女既人做節目, 阿 so 真係要飛起佢,都唔知佢做咩............

大宅

[quote]
chrisunkub 寫道:
[size=large]快D換番泰山返
人人常歡笑 不要眼淚掉

大宅

wendykaka 寫道:
鄉下仔出城咁~~~上一集已經熱辣辣放粒雲吞入口, 要 O 咀咁散熱~~~佢好肚餓咩?? 定係食唔切???

[size=large]唔係呀,佢成日比亞蘇串佢食埋cheap嘢,而家有好嘢食仲唔禽禽青咩.
[size=large]亞蘇有一集係BBQ,笑佢知道有好嘢食死都要出嚟.
我家有兩隻大烏龜

大宅

我覺得佢連食都唔識食,要阿So教仔甘!
[/quote]

[size=large]再上一集亞蘇喺酒店介紹個buffet都話佢食白露筍淋個汁好肉酸,真係好似亞媽鬧仔,好好笑.
我家有兩隻大烏龜

大宅

[size=large]佢個髮型賴係靚! :tongue: :tongue: :tongue:
人人常歡笑 不要眼淚掉

侯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

勁黑人憎, 口水多過茶, 講

男爵府

畀面勳章

我對呢個乸型應聲蟲已經忍無可忍喇...上左cable website作出投訴喇

侯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

哈哈, 咁激. 支持你
[quote]
monchan 寫道:
我對呢個

大宅

講嘢無內涵,乜都唔識

翡翠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

支持 [quote]
monchan 寫道:
我對呢個乸型應聲蟲已經忍無可忍喇...上左cable website作出投訴喇

珍珠宮

2019勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 Xmas吸收勳章 有「營」勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 陪月勳章 BK Milk勳章

乸型

子爵府

唔想見到佢,快d換人啦

複式洋房

我send左呢條link去有線希望有線正視問題快D送走個cheap精Chris,平息民怒!

首頁

尾頁

跳至
熱門主題
民不聊生 ... 2 3 4 5 6 .. 8