美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

民房

我第一次做facial 瞓到咁.... 爽... 哈哈哈

今日去咗尖沙咀做facial
朋友介紹100蚊試做...
好鬼正
我未試過做facial可以瞓得咁舒服...
事關平時個啲唔係光猛猛就係不定咁講嘢...
今日真係好好瞓
同埋做得好舒服
我覺得100蚊好抵
不過開course 要2800
但係我最終都開咗
事關近我公司
時間又就到我
同埋效果好
唯一唔好嘅係要行樓梯
對於我地呢啲行多步都想死嘅OL嚟講
真係唔方便
不過係除咗呢一樣差啲之外
其實我都好滿意
所以.... 算啦.... 都係 2800啫...
join咗...

不過佢地嘅服務真係值得一讚.

民房

Re: 我第一次做facial 瞓到咁.... 爽... 哈哈哈

CAN YOU GIVE ME THE DETAIL, I WANT TRY TOO.

同埋100蚊試做有啲咩揀, 會唔會好求其?

係咪包針清按摩等等全套?

倒模要唔要另外加錢?

100蚊以外仲有無其他雜費?

SORRY SO MANY QUESTION.

民房

Re: 我第一次做facial 瞓到咁.... 爽... 哈哈哈

係呀全包呀,無其他雜費,100蚊試做。無hard sell....

我PM咗電話俾你啦,你打去再問啦 。

禁止訪問

民房

lastime第一次去做咗free eye, 6月先再去試facial, 因為第一次都無join到。

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至