跳至

首頁

尾頁

別墅

有無24-10-2005出世既BB呢??

有機會可以一齊帶BB出黎玩丫^^~

男爵府

2019勳章

Re: 有無24-10-2005出世既BB呢??

hi:
我仔仔係24-10-2005响QE出世嫁喎,
我住土瓜灣,經常都有約埋BK d mami出來玩嫁,
好快又會約埋去游水啦,你同囡囡會去嗎?
暑假.....咁就過咗一半啦.

別墅

係??你地去邊度游呀?我住太子架^^
我未試過同bk mami出去呀!黎緊24號會同bk mami&bb去PLAYGROUP囉^^
維豬豬 寫道:
hi:
我仔仔係24-10-2005响QE出世嫁喎,
我住土瓜灣,經常都有約埋BK d mami出來玩嫁,
好快又會約埋去游水啦,你同囡囡會去嗎?

男爵府

2019勳章

上次我d去淺水灣,因為都係香港d沙灘比較好游d,d沙幼d,
平時閒日會約去泳池,星期三約左個mami去大環山泳池,因為個mami住係黃埔o個頭,佢係個路癡,只係識得佢屋企附近ga路,
我仔仔而家讀緊嬰幼班上午班,放學返來會瞓晏覺到三點,所以要約出來閒日就要下午啦,如果星期六,日就全日都ok.
你多d同埋我d出來玩呀,好鬼開心ga,又多話題....
不過10月24出世bb好似人丁單薄.

男爵府

2019新春慶豚圓 睛靈勳章

我Isaac仔都係10月24日出世.

別墅

10月24出世bb無咁人丁單薄la~~~
依家有3個喇~~哈哈

男爵府

2019勳章

hi:
Isaac仔,呢排好似少左見到你上來吹水喎,係咪?

男爵府

2019勳章

兩位mami:
我維豬仔係下午5:30出世ga,會唔會又係呢度ga細囝呢?

男爵府

2019新春慶豚圓 睛靈勳章

Isaac重要再晚d才出世, 所以維豬仔係10月24日呢日唔係細仔.

維豬媽
都唔係既, 我看多dd, 另係其他forum吹多d. 其實好多媽咪day day都要入來bk望望先, 我都係其中一位.

男爵府

2019勳章

唔....我都好同意呀,之前同大家唔熟都唔係成日入來,
之後吹吹下就好似會上癮咁,每日一得閒d就會睇下bk入面有無d乜o野新話題.
有次同凱豐去沙灘游水,係bk睇佢d相就睇得多啦,第一次見到佢個人仔真係覺得好好笑呀,真係好似識左好耐.

複式洋房

Hi, 我個仔都係24/10出世, 下午15:30, 但係我要返工, 所以唔係成日上bk吹水, 都係睇多過講, 有機會大家約出嚟玩吓吖

男爵府

2019勳章

hv6338:
wellcom,你要多d上來至得o架.
呢到d mami周不時都會約埋出去一齊玩o架.
你住係邊頭o架,幾時放假早d講聲,我幾時都可以出來,
逢叫必到逢到必早....

複式洋房

我住屯門, 星期六&日都唔洗返工, 可以weekend出嚟玩, 我office hour都會偷吓鷄上bk睇吓嘢

別墅

唔知一班同年同月同日出世既bb走埋一齊既情況會係點架呢??

男爵府

2019勳章

原文章由 awshan0610 於 07-7-8 04:40 發表
唔知一班同年同月同日出世既bb走埋一齊既情況會係點架呢??

好快就知啦,10月ge生日party咪見到囉.
到時早d到喎.

大宅

原文章由 awshan0610 於 07-6-17 02:55 發表

有機會可以一齊帶BB出黎玩丫^^~

Hello!我個BB -Onion Chan 都是24/10/05 在仁安出生, 現在十分頑皮, 正安排他入讀幼稚園的事而努力中, 嘻嘻!

男爵府

2019勳章

各位小朋友識講野未呀,
維豬都只係好間唔中講d單字o即,
點引佢都唔願講.

男爵府

2019勳章

原文章由 JOEE 於 07-7-8 17:11 發表

Hello!我個BB -Onion Chan 都是24/10/05 在仁安出生, 現在十分頑皮, 正安排他入讀幼稚園的事而努力中, 嘻嘻!

安排入幼稚園呀?係咪n1呀,有無心水邊間咁呀
不過小朋友入到幼稚園會成日都病,要有心理準備
之前d朋友都係咁講,自己心諗維豬咁大隻不嬲都好少病痛,應該無乜事ga,點知又係病到七彩,唉.....而家我都考慮好唔好俾佢停下唔返嬰幼班住,等11月至返n1.
之前成日發燒都算啦,啱啱至患左手足口病呢兩日至好返,睇到佢就心痛啦.

別墅

原文章由 維豬豬 於 07-7-8 10:58 AM 發表
好快就知啦,10月ge生日party咪見到囉.
到時早d到喎.

洗唔洗報名架?點樣參加呢?
卓霖唔講單字~呢個月講多左好多野喇..
全部都係兩個字e.g拖住..遮住..多謝..拜拜姐姐.....
可能維豬一講就講幾個字都唔出奇~~加油

男爵府

2019勳章

原文章由 awshan0610 於 07-7-9 03:31 發表

洗唔洗報名架?點樣參加呢?
卓霖唔講單字~呢個月講多左好多野喇..
全部都係兩個字e.g拖住..遮住..多謝..拜拜姐姐.....
可能維豬一講就講幾個字都唔出奇~~加油

哇....乜你仲未知0510 bb ga大日子呀,
你快d睇下birthday party的post啦,
那那聲報名添嗎,遲左驚會無位,因為己經有成70個家庭參加啦
bk其他ge生日party都好似未試過搞得咁大型ga
我d幾個新手mami都係第一次搞,所以都驚到時會控制唔到,
之前諗住只準備俾50個家庭參加,但報名人數太多,又唔想其他小朋友唔開心,所以膽粗粗試下全部一齊搞啦.
好快就會公佈詳情啦,你要留意住呀.
我都知維豬豬講野係慢左d,可能因為係男仔掛,但其他方面佢都無問題.
我都係希望佢快d識講野,我諗我會開心好多,
等緊佢同我講:mami i love you
好鬼貪心.....:tongue:

首頁

尾頁

跳至