自由講場

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

護墊易招陰道炎 可致早產 醫生指「唔用好過用」

【明報專訊】不少女士習慣在內褲裏加上護墊,免分泌物沾污衣物,但有醫生指出,別以為護墊愈薄愈好,因為護墊表面的膠質會令陰部侷促,形成病毒溫

伯爵府

魅力王子

Re: 護墊易招陰道炎 可致早產 醫生指「唔用好過用」

thx for your info

洋房

thanks for the info.

侯爵府

但好多人都唔信嫁...

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 熱血勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 育兒性格勳章 親子王國15週年勳章

我自己就唔會用護墊易, 因為覺得好焗, 如果唔係 m 頭 (係差不多黎個時)或尾都唔會用, 用左周身唔自在...

子爵府

OIC

超級版主

2019勳章 2019新春慶豚圓 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 超級版主 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 夏天玩到顛

係啊! 之前關嘉美醫生都有一篇類似既文章, 仲compare過幾款護墊tim
真係好多人死包our頸, 話"咁底褲都著成日架啦!!!" 無野講!
RonicaKwok 寫道:
但好多人都唔信嫁...

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 熱血勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 育兒性格勳章 親子王國15週年勳章

底褲係棉質透氣, 護墊入面有層膠透唔到氣.....

Charlotte_mom 寫道:
係啊! 之前關嘉美醫生都有一篇類似既文章, 仲compare過幾款護墊tim
真係好多人死包our頸, 話"咁底褲都著成日架啦!!!" 無野講!
[quote]
RonicaKwok 寫道:
但好多人都唔信嫁...
[/quote]

首頁

尾頁

跳至