自由講場

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

銅鑼灣富豪酒店d dinner buffet 好食嗎??

翡翠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

Re: 銅鑼灣富豪酒店d dinner buffet 好食嗎??

e + 吾掂. d 蠔吾新鮮, 其他食物水準已下降.

水晶宮

2019新春慶豚圓 2019勳章

Re: 銅鑼灣富豪酒店d dinner buffet 好食嗎??

wendykaka 寫道:
e + 吾掂. d 蠔吾新鮮, 其他食物水準已下降.

agree ! 如果去銅鑼灣,就去parklane hotel 既cafe one,幾好架。但我唔知價錢相差幾多。
天空之城, 快樂之地

翡翠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

cafe one 比富豪平少少, e + cafe one 仲係新, 好多人去. dinner 一定要 book 位, tea time 就吾駛 book. [quote]
PCCW2319 寫道:

agree ! 如果去銅鑼灣,就去parklane hotel 既cafe one,幾好架。但我唔知價錢相差幾多。

水晶宮

2019新春慶豚圓 2019勳章

wendykaka 寫道:
cafe one 比富豪平少少, e + cafe one 仲係新, 好多人去. dinner 一定要 book 位, tea time 就吾駛 book. [quote]
PCCW2319 寫道:

e.......乜cafe one 比富豪平少少添呀?我仲以為cafe one貴d添 :-P
天空之城, 快樂之地

首頁

尾頁

跳至