跳至

首頁

尾頁

複式洋房

BB第2句應該識講咩ar??

妳地bb有冇講野ar??

我囡囡now成日講 "un gu", 教佢講媽 or 爸, 都係答我 "un gu"

妳地bb係咪咁ar, 識唔識講其他野, 唔知bb第2句識講ge說話係咩呢??

大宅

Re: BB第2句應該識講咩ar??

我個女連"un gu"都未識講

男爵府

我個仔除左識講un gu,有時佢會識講bye 不過佢成日係度扮貓叫 同佢講多d野,佢會學得快d~

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

我個女都淨係識"un gu"...我就成日教佢講"媽媽"

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

sjlam 寫道:
我就成日教佢講"媽媽"

咁你注定辛苦命...

洋房

點解你地仔女講野咁快有pattern既,穎穎豬只係ee er er亂咁講咋喎...

大宅

所以我成日教bb講 "爸爸".

由 小倩 於 2007-06-17 20:16:33

引文:

sjlam 寫道:
我就成日教佢講"媽媽"

咁你注定辛苦命...
我時刻都記掛著我那未能來到世上的bb, 他永遠在我心裡某個角落.

複式洋房

哈哈

唔係ar, 我會教佢講媽 及 爸, see佢自己鍾意叫邊个先, 邊个辛苦注定ge, 由佢話事

伯爵府

醒目開學勳章 BK Milk勳章

咁好明顯我嗰隻會叫媽媽先!
c6成鬼日話我勞look命! :evil:

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

小倩 寫道:
[quote]
sjlam 寫道:
我就成日教佢講"媽媽"

咁你注定辛苦命... [/quote]

大宅

sjlam 寫道:
[quote]
小倩 寫道:
[quote]
sjlam 寫道:
我就成日教佢講"媽媽"

咁你注定辛苦命... [/quote]

乜會架咩

[/quote]

首頁

尾頁

跳至