跳至

首頁

尾頁

複式洋房

善用暑假,追番上年度課程

有沒有家長想小朋友善用暑假,追回上年度不足之處?

根據本人經驗,很多學生暑假期間完全放下學業,九月回校上課時,已有知識都拋到九宵雲外,往往要一個月才能收拾心情;如不想貴 子弟有此情況,可考慮於暑期溫故知新

本人是經驗小學教師,暑假期間較為空閒,可為貴 子弟溫故知新,亦可為各繁忙之家長教導小朋友完成暑期作業,甚或指導貴 子弟閱讀中,英文課外書,擴闊知識及提升語文能力

本人有大量教材及補充,無需額外購買

首堂為試堂,只收半價

歡迎pm查詢價錢及上課地點

洋房

Re: 善用暑假,追番上年度課程

Hi, 想請問你會收幾多錢一個鐘呀, 同埋係咪上門補, 仲有會唔會補全科呢?(中英數常)仲有你係住邊區架?

複式洋房

想請問你會收幾多錢一個鐘呀,
pm 告訴你

同埋係咪上門補
學生多數上我度補,因我家中有很多補充,用到時即可取用,不用帶來帶去

仲有會唔會補全科呢?(中英數常)
冇問題

仲有你係住邊區
將軍澳站

禁止訪問

複式洋房

Dear laughapple,

pls check pm.

子爵府

原文章由 laughapple 於 07-6-30 08:20 發表
請問一班有多少學生 ? 學費如何? 請留電或pm 我談談

Pls also PM to me, thx

伯爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 大廚勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

原文章由 dolphinpinkpink 於 07-6-17 11:05 發表
有沒有家長想小朋友善用暑假,追回上年度不足之處?

根據本人經驗,很多學生暑假期間完全放下學業,九月回校上課時,已有知識都拋到九宵雲外,往往要一個月才能收拾心情;如不想貴 子弟有此情況,可考慮於暑期溫故知 ...

hi

我都想知 麻煩pm比我

複式洋房

BBChloe, 小迅媽媽,

已pm有關資料.

首頁

尾頁

跳至