美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

男爵府

各位靚 ma, 你地減緊肥時又無進入平台期,無晒心機呀??

減左5 lbs 之後, 繼續每日一樣食咁少野, 但連續7日1磅都吾肯落磅呀!! :-( :-( :-(

吾知你地平台期會維持幾耐?

會吾會係平台期特別易失守呢? :cry:

別墅

Re: 各位靚 ma, 你地減緊肥時又無進入平台期,無晒心機呀??

我沒有上bk只是路過也為妳打打氣.......不要灰心努力加油

大宅

Re: 各位靚 ma, 你地減緊肥時又無進入平台期,無晒心機呀??

我減左三,四磅,現在應該都係在平台期.
但是我就照正常咁食番野了,只是每餐都食菜先,或者有時食菜和肉但唔食飯, 於是我就同自己講 "無肥返已經好好了!"
打算下次m完後,再開始減過.

你唔好灰心啦,努力呀!!! 減肥要慢慢來,才不會肥番.
我地一齊努力!!

大宅

畀面勳章 陪月勳章

Lumpy 寫道:
我減左三,四磅,現在應該都係在平台期.
但是我就照正常咁食番野了,只是每餐都食菜先,或者有時食菜和肉但唔食飯, 於是我就同自己講 "無肥返已經好好了!"
打算下次m完後,再開始減過.

你唔好灰心啦,努力呀!!! 減肥要慢慢來,才不會肥番.
我地一齊努力!!

我之前都試過係咁呀, 真係好無心機架

禁止訪問

男爵府

Lumpy & unhappyunhappy,

多謝你地的鼓勵呀!

好感動呀! :cry: :-P

報告, 經過半過月的堅持同努力, 又跌左三磅啦!

仲有三磅就可以著番做女果時d衫啦!

但依三磅可能要一個月都吾定! 因為越接近標準, 係越難減啊....

我由 111 lbs 減到 103啦, 成個人薄番晒, 可以著番靚少小d衫啦! yeah!!!!!!!!!!!!! 但未生前係 9x lbs, 但唸住年紀大了, 應該不可能可以好似以前咁瘦, 吾敢唸 9x 磅囉, 因為個仔都9歲囉! :mrgreen: :mrgreen:

男爵府

~~貓貓豬~~ ,

會吾會因為本身係超重十零磅到呢??
話多吾多, 話小一d都吾小

但依十零磅, 著衫都有成個碼的分別, 條腰都會差成三吋 ga!
我減左8 lbs, 條腰都幼左2吋有多! :-P

~~貓貓豬~~ 寫道:
你地減咁小磅就到平台期 會唔會有誤會 btw ++oil
la 支持你地la

別墅

bk_mommy 寫道:

減左5 lbs 之後, 繼續每日一樣食咁少野, 但連續7日1磅都吾肯落磅呀!! :-( :-( :-(

吾知你地平台期會維持幾耐?

會吾會係平台期特別易失守呢? :cry:

我都試過, 一到平台期, 即刻 down 晒, 又食過, 食完又減過, 不過, 因食完又肥過, 淢時比之前再廋多了。之後, 又入平台期, 如事者, 循環又肥又廋, 攪到現在都沒心減。 :-(

首頁

尾頁

跳至