產前產後

跳至

首頁

尾頁

大宅

大肚褲?

邊道買嘅大肚褲比較靚呢?唔好咁老土!

別墅

Re: 大肚褲?

上網AR虎拍賣都有啦..ok架..唔多貴
:-?  :-)

男爵府

可以去h&m or 銅鑼灣總統睇下。
Nonstop Shopping 網址 - https://www.nonstopshopping.co/

一向以顧客為先,以服務取勝,客人遇有任何問題, 都會盡力解答。

複式洋房

醒目開學勳章

Mother World呀! 幾靚, 褲腳唔會太闊咁老土! 價錢約$400!

大宅

什麼AR,ニ手的?

大宅

I think she means Yahoo. Stuffs posted there not only 2nd hand.
我時刻都記掛著我那未能來到世上的bb, 他永遠在我心裡某個角落.

伯爵府

醒目開學勳章 BK Milk勳章

motherworld 唔錯
我其中一條jeans响度買~$300
有時有d style 會有discount架!
不過小心, 佢d sales成日叫人買大d嘅size!
我嗰時成5個月, 重咗~10lb (~130lb)
都叫我買大碼!
最後臨生時140幾lb都仲覺得鬆!
個bra仲衰, 係咁話第時谷奶會好辛苦
叫人買95B/C!!! 最後當然加埋pad都大到無輪!!

大宅

唔只motherworld, 我係第二度買 bra, 佢地都係咁叫我買大d. 其實懷孕期間買d bra, 我一直都覺得太大.

由 kerkermui 於 2007-06-18 05:39:32

motherworld 唔錯
我其中一條jeans响度買~$300
有時有d style 會有discount架!
不過小心, 佢d sales成日叫人買大d嘅size!
我嗰時成5個月, 重咗~10lb (~130lb)
都叫我買大碼!
最後臨生時140幾lb都仲覺得鬆!
個bra仲衰, 係咁話第時谷奶會好辛苦
叫人買95B/C!!! 最後當然加埋pad都大到無輪!!
我時刻都記掛著我那未能來到世上的bb, 他永遠在我心裡某個角落.

民房

我係 h & m 買的 $2xx - $3xx, 唔錯, 比起其他地方買的褲 如bossini, 它的褲頭舒服好多的.

首頁

尾頁

跳至