自由報料

跳至

首頁

尾頁

男爵府

一齊訂卡洛塔妮羊奶片(綜合味)交收及過數

已confirm有貨,但先講明貨源先!!因為想信好多媽咪都好關心呢點!!朋友話係在台灣公司貨的,如果你認為冇問題,就請於今個星期五(6月22日)前,過數到我hsbc戶口,145-5-029445,Wong Wai Nga Vienna。敬請留備考編號。並請於下列位置回覆交收地點及過左數未,thx!!收齊錢後就落order,大約兩至三星期有貨。如有問題,請pm我!!

尖沙咀mtr(星期日)

葵芳mtr(星期日)

元朗及屯門(平日晚上)

其他(只限先前已pm我的媽咪)

大宅

Re: 一齊訂卡洛塔妮羊奶片(綜合味)交收及過數

已confirm有貨,但先講明貨源先!!因為想信好多媽咪都好關心呢點!!朋友話係在台灣公司貨的,如果你認為冇問題,就請於今個星期五(6月22日)前,過數到我hsbc戶口,145-5-029445,Wong Wai Nga Vienna。並請於下列位置回覆交收地點及過左數未,thx!!收齊錢後就落order,大約兩至三星期有貨。如有問題,請pm我!!

尖沙咀mtr(星期日)

葵芳mtr(星期日)

元朗及屯門(平日晚上)

----名---------- 訂購數量及價錢----繳款方式--交收地點
1)104maggie-----4pcs--$192--電話過數---葵芳mtr

大宅

del. :lol:

男爵府

已confirm有貨,但先講明貨源先!!因為想信好多媽咪都好關心呢點!!朋友話係在台灣公司貨的,如果你認為冇問題,就請於今個星期五(6月22日)前,過數到我hsbc戶口,145-5-029445,Wong Wai Nga Vienna。敬請留下備考編號及入數紙。並請於下列位置回覆交收地點及過左數未,thx!!收齊錢後就落order,大約兩至三星期有貨。如有問題,請pm我!!

尖沙咀mtr(星期日)

葵芳mtr(星期日)

元朗及屯門(平日晚上)

----名---------- 訂購數量及價錢---繳款方式及備考編號-- 交收地點
1)104maggie---4pcs--$192-- 電話過數---葵芳mtr

大宅

已confirm有貨,但先講明貨源先!!因為想信好多媽咪都好關心呢點!!朋友話係在台灣公司貨的,如果你認為冇問題,就請於今個星期五(6月22日)前,過數到我hsbc戶口,145-5-029445,Wong Wai Nga Vienna。並請於下列位置回覆交收地點及過左數未,thx!!收齊錢後就落order,大約兩至三星期有貨。如有問題,請pm我!!

尖沙咀mtr(星期日)

葵芳mtr(星期日)

元朗及屯門(平日晚上)

----名---------- 訂購數量及價錢---繳款方式及備考編號-- 交收地點
1)104maggie---4pcs--$192--電話過數---葵芳mtr
2)elaine2006---4pcs--$192--元朗交收---元朗交收

男爵府

已confirm有貨,但先講明貨源先!!因為想信好多媽咪都好關心呢點!!朋友話係在台灣公司貨的,如果你認為冇問題,就請於今個星期五(6月22日)前,過數到我hsbc戶口,145-5-029445,Wong Wai Nga Vienna。敬請附上備考編號。並請於下列位置回覆交收地點及過左數未,thx!!收齊錢後就落order,大約兩至三星期有貨。如有問題,請pm我!!

尖沙咀mtr(星期日)

葵芳mtr(星期日)

元朗及屯門(平日晚上)

1)104maggie---4pcs--$192--電話過數---葵芳mtr
2)elaine2006---4pcs--$192--元朗交收---元朗交收

男爵府

另外,因為舊post被鎖,如果有媽咪因為貨源問題而唔放心訂的話,請pm返我取消order,thx!!

大宅

3)loloyan---4 pcs $192 --巳入現金在你戶口---未confirm

大宅

尖沙咀mtr(星期日)

葵芳mtr(星期日)

元朗及屯門(平日晚上)
幸福藍妹 -- 6 pcs---18/6 17:56 atm過左數$288, 參考編號:5385--- 元朗交收

--名---------- 訂購數量及價錢---繳款方式及備考編號-- 交收地點
3)loloyan---4 pcs $192 --巳入現金在你戶口---未confirm

男爵府

尖沙咀mtr(星期日)

葵芳mtr(星期日)

元朗及屯門(平日晚上)
幸福藍妹 -- 6 pcs---18/6 17:56 atm過左數$288, 參考編號:5385--- 元朗交收

--名---------- 訂購數量及價錢---繳款方式及備考編號-- 交收地點
4)AA----2 pcs $96--巳入現金在你戶口---未confirm

複式洋房

hi viennawong,
今早 08:45am 20 jun 已用atm過數到你 account, 2罐共 $96.-, pls check.
星期日尖沙咀交收
tks!

大宅

沙咀mtr(星期日)

葵芳mtr(星期日)

元朗及屯門(平日晚上)

4)AA----2 pcs $96--巳入現金在你戶口---未confirm
5)kst313 ---- 10 pcs ----20/6 12:50pm --- $480 -- 電話過數 --- 屯門/Tsuen Wan 交收

大宅

沙咀mtr(星期日)

葵芳mtr(星期日)

元朗及屯門(平日晚上)

5)kst313 ---- 10 pcs ----20/6 12:50pm --- $480 -- 電話過數 --- 屯門/Tsuen Wan 交收
6) tintin2006---4pcs---$192---巳入現金在你戶口--葵芳mtr

男爵府

尖沙咀mtr(星期日)
tobygin888---2pcs---6/20---ATM$96

葵芳mtr(星期日)

元朗及屯門(平日晚上)

6) tintin2006---4pcs---$192---巳入現金在你戶口--葵芳mtr

男爵府

請各位媽咪注意,其他地方交收,只限於訂購前已pm過我商討的媽咪,因為本要自己湊bb,未能逐一遷就,如有問題,敬請pm我,thx!!
恕不接受過數後再另行更改交收地點時間!!原有交收時間地點除外!!thx!!

複式洋房

複式洋房

尖沙咀mtr(星期日)
tobygin888---2pcs---6/20---ATM$96

葵芳mtr(星期日)
1) ivy928 ----- 2pcs ---- 20/6現金存入$96.-

元朗及屯門(平日晚上)

大宅

尖沙咀mtr(星期日)

葵芳mtr(星期日)
1) ivy928 ----- 2pcs ---- 20/6現金存入$96.-

元朗及屯門(平日晚上)
1)幸福藍妹--6pcs--18/6 17:56 atm過左數$288, 參考編號:5385-- 元朗交收
2)elaine2006--4pcs--$192--元朗交收--元朗交收

-- 名 -- 訂購數量及價錢 -- 繳款方式及備考編號 -- 交收地點
2)loloyan---4 pcs $192 --巳入現金在你戶口---未confirm
3)AA----2 pcs $96--巳入現金在你戶口---未confirm
4)kst313 ---- 10 pcs ----20/6 12:50pm --- $480 -- 電話過數 --- 屯門/Tsuen Wan 交收
5) tintin2006---4pcs---$192---巳入現金在你戶口--葵芳mtr
[/quote]

禁止訪問

別墅

candy_kent 寫道:
viennawong
請問有無貨多呀 ? 我都想order呀 ?

是否tst交收 ?

viennawong~
唔知幾時可以訂貨呢?如果有可唔可以麻煩你PM我唔該晒你先

首頁

尾頁

跳至