興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

2018復活節勳章 熱血勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 育兒性格勳章 親子王國15週年勳章

想問 office 2007....

office 2007 可以轉 pdf 但係要係 ms 度下載咁使唔使收費架??

民房

Re: 想問 office 2007....

正版Office係唔使錢download,如果係fake我就唔知可唔可以download.
不過你可以試吓Save as > other formats > save as type > PDF.

珍珠宮

2018復活節勳章 熱血勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 育兒性格勳章 親子王國15週年勳章

Fatsam 寫道:
正版Office係唔使錢download,如果係fake我就唔知可唔可以download.
不過你可以試吓Save as > other formats > save as type > PDF.

係正版黎架..... 公司剛剛轉左用 vista, 我之前睇雜誌講話要 d/l 先至有得用, 我唔知使唔使比錢問清楚先.... thanks....

民房

Sorry, 唔係咁嘅意思!

係正版黎架..... 公司剛剛轉左用 vista, 我之前睇雜誌講話要 d/l 先至有得用, 我唔知使唔使比錢問清楚先.... thanks....

侯爵府

畀面勳章

catjeffcat 寫道:

正版野...當然唔使$$$就可單撈~
(按圖進入)
>><<

首頁

尾頁

跳至