跳至

首頁

尾頁

侯爵府

邊到有正宗印尼揹帶買?

我印印想買一條印尼揹帶用黎揹我個仔...

我買過一條有扣既... 佢話 B 仔大左, 唔係好 arm 用 lu...

我想問邊到有正宗印尼揹帶買?

禁止訪問

Re: 邊到有正宗印尼揹帶買?

珊瑚宮

好媽媽勳章

好多印尼鋪頭有得賣架,大約$60~

侯爵府

tks tks~

珍珠宮

2019新春慶豚圓 畀面勳章

你可以叫你印印看下有無朋友去印尼,如果有好平啊,我印印係印尼買左二條,一條只不過係35元(係平通),如果你要買,看下我印印朋友有無返去印尼,如果有幫你買一條啦!

伯爵府

wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 畀面勳章

九龍城有,係我家姐個印印幫我買.$50/pc.
RonicaKwok 寫道:

我買過一條有扣既... 佢話 B 仔大左, 唔係好 arm 用 lu...

侯爵府

好野, 我買到喇... 響 Shum Shui Po...

yeah! $69~

別墅

Ronica, 咁你自己又覺得好唔好用呢?

侯爵府

我無用呀...

我印印用之麻...

不過好似幾好咁... BB 上手訓左可以隨時連埋條揹帶放低, 唔會醒.. 仲可以當埋被仔 "嬲" 住 D 手腳... 仲有 wo...我見我印印揹住呀 B, 打橫又得... 打直又得...坐都得...

我都打算學點用~

同埋, 賣條揹帶比我果個人話用印尼揹帶BB 唔會出熱 "肺" wo... 因為只係一條好薄既布 wo...

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

Lilian:
九龍城邊度啊? 我都想買呀
LilianLegend 寫道:
九龍城有,係我家姐個印印幫我買.$50/pc.[quote]
RonicaKwok 寫道:

[/quote]
THE CORDS ARE NEVER REALLY CUT.

禁止訪問

伯爵府

wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 畀面勳章

dj.hkhk ,

我幫妳問下佢先~

我街市都有印尼shop,如果有,可以幫妳買,下次見面俾妳.

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

LilianLegend:

原來印尼舖會有, 我試下自己找不找到,
如果買唔到就要麻煩你啦

thanks!
LilianLegend 寫道:
dj.hkhk ,

我幫妳問下佢先~

我街市都有印尼shop,如果有,可以幫妳買,下次見面俾妳.
THE CORDS ARE NEVER REALLY CUT.

首頁

尾頁

跳至