跳至

首頁

尾頁

大宅

2019勳章

會唔會幫隻大汗豬沖兩次涼

怕唔怕洗左天然保護膜呢

別墅

Re: 會唔會幫隻大汗豬沖兩次涼

囡囡佢一日沖一次涼咋....囡囡係屋企好少會出汗....我屋企係開足24小時冷氣 :-( :-( :-( 因為我屋企個廳係冇窗既.....淨係開房個窗係好焗....唔開冷氣真係唔得... :-( :-(

子爵府

畀面勳章

會.

瑪瑙宮

好媽媽勳章

一定會, 如果weekday 收工回家早一些 !

自己親自沖 tim , sweet d 呀 !!!

大宅

咁會唔會用皂液呢?
上兩個星期睇都市日報話bb最好用清水洗頭同沖涼...

瑪瑙宮

好媽媽勳章

我有用架 , BB 好大汗點可唔用呀 !! 用專 FOR bb 的皂液應該唔會有事下麻 ...........

大不了過清 d lor !!!

大宅

我會幫佢沖兩次涼....因為太大汗啦佢.

我媽咪都成日叫我唔洗用皂液幫佢沖架, 佢話汗用清水沖完已經不會痴立立, 但係我都照用囉........不過只用小小, 但我覺得洗頭就唔可能唔用...因為呢個抱果個抱, 佢d頭髮會搞到油淋淋, 所以一定會用皂液洗

公爵府

畀面勳章

不過前排真係睇過報紙話細bb其實唔好沖太多涼喎, 詳請就唔記得
歡迎參觀『文。穎之家』
文文小公主Corliss出生於28/9/2006, 重2.99kg, 31/12/2008重13.4kg, 高85cm
小穎小王子Wayne出生於01/11/2007, 重3.5kg, 27/2/2009重11.8kg, 高78m, 頭圍49cm

男爵府

我都有幫隻臭豬冲兩次涼,一次用皂一次唔用

別墅

sumchingbb 寫道:
我都有幫隻臭豬冲兩次涼,一次用皂一次唔用

me2啦, 我有時幫佢沖3次呀....太大汗了...頂佢唔順麻...'
不過通常都係一次用皂囉!

首頁

尾頁

跳至