跳至

首頁

尾頁

複式洋房

請問各位新媽媽個肚是否還好大?

請問各位新媽媽個肚是否還好大?有無快速減肚腩方法?幾時穿回自己從前D衫?還有十多磅肥肉要減!我個肚還像四五個月,但係"淋".好鬆! :-(

大宅

Re: 請問各位新媽媽個肚是否還好大?

我個肚就收左好多, 但係都重有20磅要減

複式洋房

我依家餵緊人奶,我就覺得幫我收左好多!

複式洋房

王BB 寫道:
我依家餵緊人奶,我就覺得幫我收左好多!

我無奶水,BB不肯食,食得十分鍾瞓咗 :-(

複式洋房

餵人奶幫個肚(子宮)收細的 ka

複式洋房

我仲慘啦,
我出院o個陣都收得7788, 都叫似番條腰
坐月比我奶奶迫我食野食到我個肚大到好似有o左5個月咁呀
變態ga.......

別墅

same same. my weight was 142lbs and after I gave birth, it was 136lbs. Can't imagine why there is only 6lbs different nor. So, still have 20lbs to get rid of it.

複式洋房

我的子宮收細了,但我個肚still like 四,五個月 :-(
belle_lau 寫道:
餵人奶幫個肚(子宮)收細的 ka

複式洋房

me2...
Yan0121 寫道:
我的子宮收細了,但我個肚still like 四,五個月 :-(

大宅

me too! 我個肚仲係似4,5個月咁. 但醫生話我子宮收縮得幾好. 但唔知點解個肚都唔收的
肚係好"林林地" 我買了Musterla的產後修身gel, 希望有效啦

我朋友話唔夠12日她的肚皮已修了. 無肚腩. 但我還未見到她, 真的不知是否咁快

複式洋房

tinajapan 寫道:
me too! 我個肚仲係似4,5個月咁. 但醫生話我子宮收縮得幾好. 但唔知點解個肚都唔收的
肚係好"林林地" 我買了Musterla的產後修身gel, 希望有效啦

我朋友話唔夠12日她的肚皮已修了. 無肚腩. 但我還未見到她, 真的不知是否咁快

唔夠12日就修了. 無肚腩?問下她用咩方法!

珍珠宮

2019新春慶豚圓

me3 :-(

我都係好似4, 5個月大咁呀! 都未敢攞返之前d衫褲出呢著! 點算好呀?!!

洋房

我都仲有成4個月大, 你地如果係順產已經好好多, 我開刀仲會遲D先收.

男爵府

我都係, 個肚仲好似四/五個月咁,不個我有攞番之前d褲出黎試,結果梗係著唔落啦...真係好sad :-( :-(

大宅

係啦, 我問朋友仔, 佢話只係用手按摩下肚皮, 就得了 我未見到她, 我都覺好奇怪
Yan0121 寫道:
[quote]
tinajapan 寫道:

唔夠12日就修了. 無肚腩?問下她用咩方法![/quote]

首頁

尾頁

跳至