想生BB

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

*-*今個月決定乜都唔理等運到

等咗幾個月,
做咗好多事前功夫都仍然得個等字,
所以今個月決定等運到,
唔量體溫唔check d仔唔戒口唔計日子,
想做就去做,
睇吓咁樣輕鬆啲係咪真係仲好啲!

男爵府

Re: *-*今個月決定乜都唔理等運到

==> flower28

不妨試試,可能少一份壓力反倒多一點機會。希望妳很快便來報喜。

大宅

係呀,乜都唔理仲好,我3月就係咩都冇計所以bingo架,我剩係有食中藥同戒口,戒口就剩係戒凍野!祝你早日bingo!

大宅

係呀, 我都冇哂心機啦! 我都唸住而家開始咩都唔做啦, 可能咁會開心啲會好啲啦! 我而家都係想食咩就食, 唔戎口 lu.

複式洋房

除咗上BK會繼續!

大宅

That's what I am thinking to do too, if I don't bingo this cycle. I had been giving up on caffeine (coffee and tea) after ovulation, but I just had one cup this morning . Just couldn't be bothered anymore
Add oil to being 'don't care anymore', all of us!

首頁

尾頁

跳至